NOVICE

Nihče ni verjel vanju, danes sta poročena že 23 let

M.S.
20.11.2023, 6:45
0
Michael Douglas in Catherine Zeta Jones sta poročena že 23 let, čeprav je med njima četrt stoletja starostne razlike.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

54-letna igralka Catherine Zeta Jones in 79-letni Michael Douglas sta praznovala 23 let poroke. Čeprav jima je le redko kdo prerokoval dolg zakon, sta kljubovala napovedim in sta danes poročena že več kot dve desetletji, obletnico pa sta proslavila tudi na družbenem omrežju z nekaj arhivskimi fotografijami z začetka njunega turbulentnega razmerja.

PREBERI ŠE
Slovenka pri 44-ih seksi, kot še nikoli

Michael Douglas,Catherine Zeta-Jones in Carys Zeta Douglas.
Michael Douglas,Catherine Zeta-Jones in Carys Zeta Douglas./ FOTO: Profimedia

PREBERI ŠE
Izpoved igralke: 'Vzel je penis iz hlač in mi ga postavil pred obraz'

Spoznala sta se na filmskem festivalu Deauville Film leta 1998 in lepa Catherine je slavnega žrebca očarala na prvi pogled, medtem ko on nje sprva zaradi svojega slovesa ni prepričal. Samo pol ure zatem, ko sta se spoznala, ji je samozavestno dejal, da bo nekoč oče njenih otrok, ona pa mu je odvrnila: "Veliko sem slišala o tebi. Mislim, da je čas, da ti zaželim lahko noč." Igralec se je tedaj ravno ločeval od svoje žene Diadre Luker, s katero sta bila skupaj 18 let. Kasneje je priznal, da ga je bilo sram svoje izjave in ji je v opravičilo poslal rože in pismo. Jonesova je to več kot očitno sprejela, saj sta se leto dni za tem zaročila, poročila pa leta 2000 v newyorškem hotelu Plaza. Par je vzbujal pozornost tudi zaradi velike starostne razlike.

PREBERI ŠE
Zvezdnica v razuzdani opravi na dirki F1 pokazala preveč

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

PREBERI ŠE
Njen bivši sedi zaradi posilstva, ona že opreza za drugimi

Zvezdniku filma 'Prvinski nagon' so leta 2010 diagnosticirali raka na jeziku, Catherine pa se je v tem času popolnoma posvetila negi svojega moža. Ta ji je moral že kmalu vrniti uslugo, saj so kmalu zatem, ko je po letu boja premagal bolezen, Catherine diagnosticirali bipolarno motnjo. Dve leti kasneje je svet obšla vest, da se je par razšel, a je Michaelu zakon uspelo rešiti, potem ko so bile obtožbe njegove bivše zaposlene o spolnem nadlegovanju na sodišču ovržene. Skupaj imata dva otroka, 23-letnega sina Dylana in 20-letno hči Carys, od prej pa ima Michael še 44-letnega sina Camerona.

PREBERI ŠE
Igralka prodaja sveče z vonjem njenega mednožja: "Vsi so mi rekli, da sem nora"

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

PREBERI ŠE
Vroča havajska drifterka, pred katero se lahko skrijejo vsi moški vozniki