Moskisvet.com
Lionel Messi voščena lutka

Novice

Messi, si to ti? Messijeva voščena lutka, ki pa spominja na Oblaka!

A.P.
04. 12. 2020 13.57
1

Argentinski nogometni zvezdnik Lionel Messi je nedavno dobil novo voščeno lutko v prenovljenem muzeju voščenih lutk v Barceloni, a si zvezdnik Barcelone še zdaleč ni podoben.

Da se umetnikom njihovo delo velikokrat ponesreči, ni nič nenavadnega in nič, česar tudi športni svet ne bi videl – nenazadnje smo bili v preteklosti priča že številnim kipom, ki so bili tarča posmeha. To je nehote postala tudi voščena lutka verjetno najboljšega nogometaša vseh časov, Lionela Messija. Ta je je v muzeju voščenih lutk El Nou Museu de Cera de Barcelona dobil repliko, saj je ne le legenda katalonskega nogometnega ponosa, ampak pravi ambasador mesta Barcelona.

10 pravil, ki jim je sledil Messi, da je postal najbolje plačani nogometaš na svetu
Preberi še
10 pravil, ki jim je sledil Messi, da je postal najbolje plačani nogometaš na svetu

Nedavno so razkrili osveženo podobo njegove voščene lutke, a si Messi še zdaleč ni podoben. Večina v njej namreč prepozna našega Jana Oblaka, vratarja madridskega Atletica, nekateri pa so mislili, da gre za Aarona Ramseya, Miralema Pjanića in celo Garyja Nevilla. Kar Messija zares ''izdaja'', je zgolj njegov dres.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Muzej voščenih lutk v Barceloni je sicer eden najbolj znanih na Stari celini, v njem pa imajo mesto številni drugi športniki, kot so Marc Márquez, Pau Gasol, Michael Jordan, Fernando Alonso, Serena Williams in Rafael Nadal.

Zaradi Messija imajo ti igralci doživljenjsko rento
Preberi še
Zaradi Messija imajo ti igralci doživljenjsko rento
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382