Moskisvet.com
Melania Trump

Novice

Melania spet dviguje veliko prahu!

STA/Ma.K.
28. 04. 2017 09.34
15

Newyorški časnik New York Post poroča, da Melania Trump ni nikoli želela biti prva dama ZDA in se sila neprijetno počuti pod žarometi, kjer je samo zato, ker je soproga predsednika ZDA. Prav temu naj bi šlo pripisati njeno redko pojavljanje v javnosti.

Melania Trump - 26
Melania Trump - 26 FOTO: AP
Newyorški časnik New York Post poroča, da Melania Trump ni nikoli želela biti prva dama ZDA in se sila neprijetno počuti pod žarometi, kjer je samo zato, ker je soproga predsednika ZDA. Dnevnik povzema pisanje revije Vanity Fair, ki se sklicuje na vire v Beli hiši.

Zaradi takšnega odnosa Melanie Trump je vzhodno krilo Bele hiše, ki je tradicionalno delovno mesto prve dame in njene ekipe, trenutno podobno mestu duhov.

Viri pravijo, da je Melania Trump nekoč dejala, da odločno nasprotuje temu, da bi se njen soprog potegoval za položaj predsednika ZDA, ker jo je strah, da bo zmagal.

Tiskovna predstavnica prve dame Stephanie Grisham zatrjuje, da je Melania vedno podpirala vsa prizadevanja svojega moža.

Donald in Melania Trump
Donald in Melania Trump FOTO: AP

 

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 479