Moskisvet.com
zamujeni trenutek

Novice

Med tipkanjem je zamudil neverjeten prizor!

N.J.
13. 03. 2015 09.58
15

Karkoli je moški, ki so ga ovekovečili, gledal na telefonu, upamo, da je bilo vredno. Medtem je namreč zamudil dogodek, na katerega morda ne bo naletel nikoli več v življenju.

zamujeni trenutek
zamujeni trenutek FOTO: Instagram

Fotograf Eric Smith je v objektiv namreč poleg moškega, ki gleda v ekranček mobilnika, ujel kita grbavca. Fotografija je nastala na Redondo Beach v Kaliforniji, fotograf pa jo je objavil na Instagramu.

"Kiti so ravno prečkali zaliv in majhna jadrnica se je znašla v središču dogajanja," je zapisal. Kit je šel mimo jadrnice, moški, ki je sedel na jadrnici, pa menda niti za sekundo ni umaknil pogleda z ekrančka. Verjetno ni treba posebej poudarjati, da je zamudil prizor, ki se bo zelo težko še kdaj ponovil.

Dve dekleti sta menda stali pred jadrnico in fotografirali dogajanje, a v mobilnik zatopljeni moški tudi tega ni opazil. "Ne vem, lahko da je pisal bolni mami v bolnišnici, ampak takega neverjetnega dogajanja le nekaj metrov stran od njega ne bo doživel nikoli več," je za ABC News povedal Smith. Kot je pojasnil, sta kit in mladič živahno plavala mimo ladje in prizor je bil menda izjemen. "Vsi smo zakopani v te svoje mobilne naprave, tudi jaz," je še izjavil Smith. "Misliš, da je vse dogajanje na telefonu, ampak medtem dejansko izgubljamo resnično zanimive dogodke."
 

Kit grbavec
Kit grbavec FOTO: Wikipedia

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 394