Moskisvet.com
Brad Pitt na prizorišču snemanja filma Fury.

Novice

Igralca zabodli med snemanjem!

M.Č.
25. 10. 2013 10.40
1

Med snemanjem novega filma z Bradom Pittom v glavni vlogi se je nedavno zgodila nesreča. Enega od kaskaderjev so morali s helikopterjem odpeljati v bolnišnico, saj so ga zabodli z bajonetom.

Brad Pitt na prizorišču snemanja filma Fury.
Brad Pitt na prizorišču snemanja filma Fury. FOTO: Profimedia

Igralec, ki je snemanju filma z naslovom Fury z Bradom Pittom v glavni vlogi snemal akcijski spopad z drugim igralcem, je bil po nesreči zaboden z 20 centimetrov dolgim bajonetom. Nemudoma so poklicali helikopter, ki je pristal na polju v Watlingtonu v angleškem okraju Oxforshire in ranjenca odpeljal v bolnišnico. Glede na skope podatke, ki so na voljo, naj bi bil igralec zaboden v ramo in ni v hujši nevarnosti.

Časnik Dailymail poroča, da glavnih igralcev Brada Pitta in Shie LeBeoufa ni bilo v bližini in dogodku nista bila priča, ter da je šlo za nesrečno izvedeno koreografijo akcijskega spopada med kaskaderjema. »Nobeden od glavnih igralcev ni bil vpleten v incident in sta bila na drugih lokacijah snemanja,« je povedal predstavnik produkcijskega podjetja Sony Pictures in dodal, da je bil kaskader po poškodbi pri zavesti, je govoril in se celo šalil.

Film, ki ga snemajo na angleškem podeželju, bo izšel šele prihodnje leto, gre pa za vojni spektakel, ki ga režira David Ayer.

Da gre za visoko proračunsko produkcijo so ugotovili tudi prebivalci bližnje vasi Shirburn, ki so prejeli letake z opozorili producentov o glasnih strelih in eksplozijah. »Streli so zelo strašljivi. Prav tako so izjemno glasni tanki,« se je pritožila vaščanka Sue Ford. Medtem pa je nekaterim v čast, da je njihov kraj del filmske kulise in so tega že vajeni.

Brad Pitt naj bi se med pripravami za vlogo naučil voziti tank.
Brad Pitt naj bi se med pripravami za vlogo naučil voziti tank. FOTO: Profimedia

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497