Moskisvet.com
Juan Emilio Ameri

Novice

Med parlamentarnim zasedanjem se je poslanec igral z dojko svoje partnerke

A.P.
25. 09. 2020 12.25
0

Tako kot marsikje, tudi v Argentini veljajo strogi ukrepi zaradi epidemije koronavirusa. Ta je prikrojil tudi parlamentarna zasedanja, ki potekajo na daljavo. Marsikdo se doma reveč sproti in tudi poslanec Juan Emilio Ameri se je, saj iz Argentine prihaja posnetek, kako se ta med zasedanjem preko videokonference predaja strastem. Pred kamero je namreč razgalil in strastno poljubil dojko svoje partnerke.

Juan Emilio Ameri je svojo slo drago plačal, potem ko ga je spletna kamera ujela, kako je med nedavnim zasedanjem parlamenta preko videokonference poljublja prsi svoje partnerke. Poslanec, ki prihaja iz vrst vladajoče koalicije je šel tako daleč, da je pred vsemi delno razgalil prsi svoje partnerke. Zaradi škandala je 47-letnik kasneje odstopil.

Vroča Srbkinja po lubenico na stojnico prišla povsem gola
Preberi še
Vroča Srbkinja po lubenico na stojnico prišla povsem gola

Vse skupaj se je odvijalo na velikem zaslonu, kjer se je videlo trenutnega govornika, kot tudi vse poslance, ki so sejo spremljali od doma. Ko so ti razpravljali o ukrepih za zaščito pokojninskega sistema, so Amerija, po profesiji odvetnika, premamile ženine prsi. Ta se mu je med sejo usedla na kolena. Posnetek je hitro postal viralen, sejo pa je predsednik parlamenta Sergio Massa naprej prekinil, kmalu za tam pa preložil.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Zardela: lepotica med raztezanjem spustila golobčka
Preberi še
Zardela: lepotica med raztezanjem spustila golobčka

"Odkar delamo od doma, smo imeli že več incidentov, ko so poslanci bodisi zaspali, bodisi imeli spodrsljaje, a kar se je zgodilo danes, je šlo čez rob," je bil ogorčen Massa. Ameri se je skušal izmazati z opravičilom, da je mislil, da je internetna povezava prekinjena. "V osrednjem delu države je povezava zelo slaba. Moja partnerka je prišla iz kopalnice in sem jo vprašal o prsnimih vsadkih, saj si je pred desetimi dnevi dala operirati prsi. Nato sem jih poljubil.'' Za kazen ga je parlament suspendiral za pet dni, Ameri pa je nato sam podal odstopno izjavo, ki jo je parlament tudi sprejel.

Seksi PR-ovka zasenčila volitve v Črni gori
Preberi še
Seksi PR-ovka zasenčila volitve v Črni gori
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376