Moskisvet.com
Ukrajinka Anastazija Sokolova

Novice

Tudi vas bo zaščemelo v hlačah!

U.S.
25. 03. 2013 10.20
16

Prisrčna Anastazija Sokolova je že kot mala deklica sanjala o tem, da bo nekoč nastopala pred veliko množico. Mogoče se ji sanje kmalu uresničijo, saj se ji je v oddaji Ukrajina ima talent že uspelo prebiti v veliki finale. Kako daleč lahko na koncu pride, bomo videli!

Ko je prvič stopila pred strogo žirijo, je bila precej sramežljiva in zadržana. Nad njeno opravo sta bila presenečena tako moška predstavnika žirije kot večji del občinstva. Z zanimanjem so čakali, kaj jim je mlada lepotička pripravila. Ko je stopila na oder, se je zdelo, kot da je tam doma, tako samozavestna je v trenutku postala. Ko je zajahala drog, so vsi ostali odprtih ust. Nekateri so se bali, da bo padla, druge je ščemelo v hlačah, spet tretji so radovedno opazovali, kaj vse zna in zmore. Svojim očem so komaj verjeli!

S svojim erotičnim nastopom je mlada Ukrajinka povsem obnorela občinstvo. Ob koncu predstave je prejela stoječe ovacije in strogi žiriji ni preostalo drugega, kot da je mlado plesalko s tremi DA pospremila v veliki finale.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382