Moskisvet.com
Matt in Michael

Novice

Matt Damon in Michael Douglas: nov parček v Hollywoodu?!

N.J.
28. 05. 2013 13.32
14

Da, a le za snemanje novega filma. 42-letni filmski igralec Matt Damon je okrepil svoje mišice in popolnoma spremenil svoj videz za potrebe snemanja novega filma Stevena Sodeberga, v katerem igra ljubimca 68-letnega Michaela Douglasa.

Matt in Michael
Matt in Michael FOTO: You Tube

Matta Damona sicer nismo vajeni gledati v takšnih filmih, a vendar. Za novo vlogo v filmu 'Behind the Candelabra' se je prelevil v pravega zapeljivca. Pustil si je dolge lase, svoje telo pa je okrepil z dodatnimi mišicami. A vsega tega ni storil, da bi zapeljeval ženske, temveč moške. Igra namreč ljubimca 68-letnega Michaela Douglasa, ki v filmu igra slavnega pianista Liberaceja.

Matt in Michael sta se med snemanjem večkrat znašla v 'kočljivem' položaju, v enem od prizorov sta se morala tudi poljubiti. "Nikoli si nisem mislil, da bom moral poljubiti Michaela Douglasa," je za People povedal Matt. "Na poljubljanje sem gledal z matematičnega vidika ... Spomnil sem se na srednješolske dni. Ko sem poljubljal Michaela, sem si predstavljal, da poljubljam Catherine Zeta Jones." Saj se še spomnite tistega: če je a = b in b = c, potem velja, da je a = c!
 

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400