Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Novice

Masturbiral v trgovini in prosil ženske, naj mu pomagajo!

S.R.
23. 11. 2011 15.31
7

Policija v mestu Albany je v nedeljo, 20. novembra, aretirala moškega, ki se je v različnih trgovinah že večkrat samozadovoljeval in pri tem mimoidoče ženske prosil, naj mu pomagajo.

25-letni Lawn Johnson je svoj nenavadni zločin prvič zagrešil 5. oktobra v trgovini Expace. Okoli enajstih dopoldne je Lawn namreč vstopil v trgovino, odprl zadrgo in se začel samozadovoljevati, neko žensko, ki je v tistem trenutku ravno prišla mimo, pa je vprašal, ''ali mu lahko pomaga''.
Policijski predstavnik za stike z javnostjo James Miller je povedal, da je lastnik trgovine policiste o incidentu obvestil šele po dogodku.
Zgodba se je ponovila 5. novembra, le da se je Johnson takrat razkazoval v cvetličarni nedaleč od prvotnega kraja zločina. Poleg druge lokacije pa naj bi bil incident praktično identičen. Lawn se je v cvetličarni razgalil, začel masturbirati in ženske prosil za pomoč. V nedeljo se je njegova serija javnega razkazovanja in samozadovoljevanja končala, saj so ga po tem, ko je še več ur taval okoli že zaprte cvetličarne, aretirali policisti. Obtožnica ga bremeni štirikratnega nespodobnega razkazovanja v javnosti. Čeprav ne gre za resen zločin, je najvišja možna kazen za posamezen prekršek trimesečna zaporna kazen.
A javno masturbiranje na žalost ni edini Lawnov problem, saj na sodišču proti njemu že teče postopek zaradi suma kraje loterijskih srečk v vrednosti 2.600 dolarjev. Ukradel naj bi jih iz bencinskega servisa, kjer je do septembra delal kot blagajnik. Kakor koli se bodo že odločili sodniki, Johnsonu nekaj mesecev ali let za zapahi zaradi katerega koli prekrška skoraj zagotovo ne uide.

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497