Moskisvet.com
Maščevanje je sladko!

Novice

'Seksala bom s tvojim sostanovalcem, medtem ko boš spal v isti sobi'

U.S.
22. 07. 2013 09.15
16

Ja, prevarana ženska je sposobna marsičesa. S tem se zagotovo v večini strinjate. Je pa res, da si predstavnice nežnejšega spola izberejo različne načine, kako bodo svojim partnerjem dale jasno vedeti, da naj si česa podobnega nikoli več ne dovolijo.

Medtem ko nekatere ženske doma na svojega partnerja po prevari kričijo, spet druge svojega zapustijo, se jim tretje maščujejo na povsem enak način, kot so to storili njihovi izbranci – ga prevarajo nazaj.

Vrnila mu je: milo za drago!

Za takšno metodo, ki je po mnenju nekaterih celo ena izmed bolj učinkovitih, se je odločilo tudi dekle na posnetku. Medtem ko je njen dragi sladko spal, je šepetajoč posnela spodnje sporočilo: "Hej, Tom! Sem v tvoji sobi. Ti spiš tam zadaj. Ker si me prevaral, mislim, da bom seksala s tvojim sostanovalcem, medtem ko boš ti spal v isti sobi. Zdaj bom pa kar začela z delom."

Posnetek objavila na spletu

Verjamemo, da Tom ni bil nič kaj navdušen, ko se je zbudil in si ogledal posnetek svojega dekleta. Da bo sramota še hujša, je dekle posnetek objavilo tudi na spletu, tako da so ga nanj, če bi ga slučajno zgrešil, lahko opozorili še vsi njegovi prijatelji.

Podrobnosti pozna samo ona

Kaj se je v resnici zgodilo tiste noči v omenjeni sobi, zaenkrat ne vemo. Mogoče pa se čez čas na spletu pojavi še kakšen posnetek, ki bo razkril tudi to.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400