Moskisvet.com
Mama je prepričana, da je čas, da njen sin izgubi nedolžnost.

Novice

Mama bi rada razdevičila svojega 18-letnega sina

J.V.
24. 07. 2013 11.29
41

Mame so za svoje sinove pripravljene narediti marsikaj, kljub temu pa so mnogi prepričani, da je šla neznana mama iz Filadelfije korak predaleč. Ker je prepričana, da je njen sin pri 18 letih še vedno devičnik je prepričana, da je zadnji čas, da doživi svoj prvi seks.. Ker ta kmalu odhaja na študij se je odločila, da mu pokloni zelo nenavadno poslovilno darilo, ki ga zagotovo ne bo nikoli pozabil. Preko oglasa se mu je namreč odločila poiskati izkušeno dekle, ki ga bo razdevičila.

Mama je prepričana, da je čas, da njen sin izgubi nedolžnost.
Mama je prepričana, da je čas, da njen sin izgubi nedolžnost. FOTO: iStockphoto
Da bi svojega sina na Harvard poslala v stilu, se je mama odločila, da mu preko časopisnega oglasa poišče izkušeno dekle, ki ga bo zapeljala in mu vzela nedolžnost. Njen sin naj bi bil namreč nekoliko sramežljiv okoli deklet, sama pa je prepričana, da bo tako eden izmed popularnih fantov na univerzi. Načrt je preprost, dekle mora biti staro 19 ali 20 let, zapeljivo, kupiti mora dve karti za koncert in na njem zapeljati njenega 18-letnega sina, ki je v odlični fizični kondiciji. No, vsaj tako je zapisala v oglasu.

Oglas, ki je šokiral vse

"Med koncertom se moraš z njim začeti pogovarjati in ga na koncu zapeljati. Prosi ga naj te nekam pelje in pusti svoje prijatelje. Nato ga zapelji in mu vzemi nedolžnost. Z njim se nato hodi na zmenke in mu pokaži različne seks položaje, vse dokler ne gre na faks, nato pa ga z njim nežno prekini, da mu bo ostala samozavest, da bo tam hodil ven z drugimi dekleti,“ je še zapisano v oglasu, nad katerim so mnogi zgroženi. Dekletu je seveda za to pripravljena plačati tudi lep znesek.

Kupila ji bo tudi avto

Preračunljiva mama, ki ni izdala svojega imena, je kot kaže naredila zelo natančen načrt, kako naj bi vse skupaj potekalo, koliko kandidatk se bo odzvalo na njen oglas, pa ostaja vprašanje. Svojega sina je opisala kot izjemno pametnega, a družabno nerodnega, dekletu, ki je pripravljeno iz njenega sina narediti moškega, pa je ponudila celo nov avto.

KOMENTARJI (41)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400