Moskisvet.com
Chris Hemswort

Novice

Mama ali sestra? Mama Chrisa Hemswortha osupnila z mladostniškim videzom

A.P.
11. 05. 2020 09.48
0

Medtem ko v Sloveniji materinski dan praznujemo 25. marca, ga marsikje po svetu drugo nedeljo v maju. Tako je v ZDA, Avstraliji, Kanadi, na Kitajskem, v Kolumbiji, Kongu, na sosednjem Hrvaškem, v Italiji in Avstriji, pa v Belgiji, na Kubi, Cipru, Češkem, v Grčiji, na Danskem, v Latviji, Pakistanu, Slovaškem, Turčiji, Venezueli, Urugvaju in še marsikje drugje. To pojasni poplavo fotografij zvezdnikov in zvezdnic v družbi svojih mam na družbenih omrežjih. S svetom je sliko s svojo mamo delil tudi avstralski zvezdnik Chris Hemsworth, ki je osupnila z mladostniškim videzom.

Filmski Thor, gora mišic iz Avstralije Chris Hemsworth, je nedavno delil fotografijo s svojo mamo Leonie in ženo Elso Pataky, s katero imata tri otroke – hčerko in sina dvojčka. Z družino živi v Byron Bayu v Avstraliji, kamor se je iz Los Angelesa preselil leta 2015.

Za ogled moraš omogočiti piškotke družbenih omrežij!
Bi ji pripisali 70 let?
Preberi še
Bi ji pripisali 70 let?

Tako kot številni znani, se je svoji mami in ženi priklonil ob njunem osebnem prazniku, mnoge pa je bolj kot njegovo posvetilo pritegnil mladosten videz njegove 60-letne mame. Verjamemo, da je marsikdo naprej pomislil, da ima Chris sestro, a 36-letnik ostaja pri dveh bratih, mlajšem Liamu in starejšemu Luku, ki sta prav tako znana filmska igralca. "Tvoja mama in žena sta videti enako stari, in to ni kritika tvoje žene," se glasi eden od komentarjev na njegovem Instagramovem profilu, ki ima 41,9 milijona sledilcev. 60-letna Leonie Hemsworth (dekliško Née van Os), učiteljica in igralka, je od leta 1983 poročena s Craigom Hemsworthom, socialnim delavcem, s katerim imata tri sinove, ki vsi slovijo po privlačnem videzu.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 342