Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Novice

Nezgodica je razkrila ...

M.J.
18. 05. 2012 12.27
5

V Londonu so podelili nagrade fifi, s katerimi zaznamujejo nove predstavitve v industriji dišav in kreativne uspehe podjetij, seveda pa ne pozabijo niti na zvezdnice in zvezdnike, ki dišave promovirajo.

In kot se za tovrstni dogodek spodobi, je tudi tokrat predvsem nežnejši spol tekmoval, katera bo pritegnila večjo pozornost fotografov. In tudi verjetno najbolj znana zvezda resničnostnih šovov, ki so jo britanski mediji poimenovali kar "kraljica samopromocije", na podelitvi ni bila edina, ki je ob pogledu na "konkurenco" vzdihovala. To je tokrat zasenčila britanska zvezdnica.

Kim se je pojavila v elegantni modri obleki, za katero je dejala da: ''Pokriva vse moje atribute.'' No, več kot je pokrila, pa je razkrila obleka Shanike Warren Markland, izpod katere je kar sililo njeno oprsje. In ker fotografskim objektivom skoraj nič ne ostane skrito, so tudi tokrat posneli majhen spodrsljaj. Samolepilna trakova sta v nekem trenutku malce popustila in obleka je zdrsnila dlje, ko bi si Shanika želela. No, gospodična se je hitro znašla v nastali situaciji in preprečila dodatno katastrofo.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497