Moskisvet.com
EJ Johnson

Novice

Sin slavnega košarkarja v vročih hlačkah pokazal več, kot se spodobi

E.R.
16. 05. 2024 01.30
0

EJ Johnson je precej nenavadna javna osebnost, ki vzbuja pozornost, kjerkoli se pojavi.

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Ameriški televizijski zvezdnik  EJ Johnson, sin slavnega košarkarja Magica Johnsona, vzbuja pozornost, kjer koli se pojavi. Prepoznaven je postal zaradi nenavadnega načina oblačenja, ki ga običajno sestavljajo kratke obleke in krila. Nedavno se je po Los Angelesu sprehodil v kratkih hlačah, petah in jakni. Opravo je dopolnil z drago torbico Hermes Birkin v rumeni barvi.

Znani slovenski košarkar ljubi atraktivno srbsko zvezdnico
Preberi še
Znani slovenski košarkar ljubi atraktivno srbsko zvezdnico

Priljubljeni EJ je znan tudi po tem, da je javno objavil, da je istospolno usmerjen, pomaga pa tudi drugim slavnim otrokom, da stopijo iz omare. Po nekaj letih je ugotovil tudi, da je transspolna oseba. 

Leta 2013 je sin slavnega košarkarja javno priznal, da je istospolno usmerjen, že takrat pa je poudaril, da nikoli ni razmišljal o zamenjavi spola.

"Ljubim se takšnega, kot sem. Srečen in zadovoljen sem sam s seboj. Vedno sem govoril, da mora nekdo, ki se ne počuti dobro v svojem telesu, nekaj narediti glede tega. Nimam občutka, da sem v napačnem telesu. Čutim, da je to telo, v katerem bi moral biti. Ne čutim potrebe po spremembi. Stoodstotno sem prepričan v to, kaj hočem. Dobro se počutim v svoji koži in obožujem svoje telo," je poudaril, a priznal, da partnerja težko najde. 

Šokantno: Shaquille O'Neal se je tako zredil, da ni mogel po stopnicah
Preberi še
Šokantno: Shaquille O'Neal se je tako zredil, da ni mogel po stopnicah

"Ali hodiš z mano ali želiš hoditi z mojim očetom? Vedno je bil boj. Vsi ti moški se želijo samo slikati z menoj, ker sem otrok slavnega košarkarja," je razkril EJ.

Njegovi starši so svojega sina vedno zelo podpirali, pravijo pa tudi, da je njihov ponos.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Priljubljeni EJ uživa v glamurju in luksuzu, vedno naredi, kar hoče, in se ne ozira na komentarje. Sodeloval je tudi v resničnostnem šovu Rich Kids of Beverly Hills, ki so ga predvajali na E! programu, kjer so vsi lahko spoznali osebnost sina legendarnega košarkarja. Poleg tega Earvin nima drugega poklica, a je njegov oče vseeno neizmerno ponosen na svojega sina.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: sportlife.story.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497