Moskisvet.com
Maček v pralnem stroju

Novice

Maček preživel 12 minut v delujočem pralnem stroju

A.P.
19. 07. 2020 06.00
0

Ne pravijo zastonj, da imajo mačke devet življenj. Živ dokaz za to je maček Oskar, ki je zaspal v bobnu pralnega stroja in ga je lastnica pomotoma dala prati skupaj z umazanim perilom.

Amanda Meredith je, nič hudega sluteč, dala prati svoje umazano perilo, nekaj minut kasneje pa je iz kopalnice slišala nenavadne zvoke. Kmalu je zgrožena ugotovila, da je skupaj s posteljnimi rjuhami, ki jih je malce pred tem v stroj dal njen mož Angelo, dala prati tudi svojega dveletnega hišnega ljubljenčka.

Lepo novinarko oropal med prenosom v živo
Preberi še
Lepo novinarko oropal med prenosom v živo

Prestrašeni Oskar je bil na koncu v pralnem stroju kar 12 minut in preživel vroči program in kopel v detergentu. ''Oskar je skočil v boben, ker je želel spati. Revček je imel tačke na steklu, se vrtel in me prestrašeno gledal,'' je travmatično izkušnjo opisala Avstralka, ki sta jo po ustavitvi stroja čakali še dve mučni minuti, preden so se vrata stroja odprla in je lahko Oskarja vzela k sebi.

Mački si radi izberejo boben pralnega stroja kot kraj počitka.
Mački si radi izberejo boben pralnega stroja kot kraj počitka. FOTO: Shutterstock

Ubogega mačkoma je nemudoma odpeljala k veterinarju, njegova usoda pa je bila negotova šest ur, čeravno ni utrpel nobenih resnih poškodb – ''zgolj'' pretres možganov in vodo v pljučih. Dobil je protivnetna zdravila in ostal na opazovanju 24 ur, po nekaj tednih pa popolnoma okreval. Dneve po nesreči je bolj kot ne prespal.

Lastniki psov srečnejši od lastnikov mačk
Preberi še
Lastniki psov srečnejši od lastnikov mačk

Danes se lastnica na račun tega šali in pravi, da je Oskarjeva dlaka zdaj zelo mehka, da je porabil tri od svojih devetih življenj in da se ne boji pralnega stroja. Sicer ni tako neobičajno, da mački boben pralnega stroja uporabljajo kot prostor za počitek, zato na tem mestu opozarjamo lastnike teh kosmatih hišnih ljubljenčkov, da so previdni, ko dajejo prati umazano perilo.

Bodite pozorni preden zaženete pralni stroj.
Bodite pozorni preden zaženete pralni stroj. FOTO: Shutterstock
Pujsi na Karibih, kenguruji na Irskem
Preberi še
Pujsi na Karibih, kenguruji na Irskem
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382