Moskisvet.com
Košarkarska žoga NBA

Novice

Luka Dončić zamenjal Božička in obdaril svoje navijače

S.B.
30. 12. 2020 13.45
0

Čudovita novička prihaja iz Zasavja, kjer je mladi slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić s fundacijo Uresničimo sanje razveselil skupino uporabnikov Varstveno-delovnega centra Zagorje ob Savi.

Slovenski košarkarski biser, Luka Dončić ni znan le po svoji izjemni košarkarski karieri, temveč tudi po dobrodelnih dejanjih. Večkrat se je že odzval na različne humanitarne akcije, v katerih je pomagal posameznikom ali skupini ljudem, potrebnim pomoči. Tokrat pa je naredil izjemno gesto in razveselil svoje največje navijače iz Zagorja ob Savi, in sicer uporabnike Varstveno-delovnega centra Zagorje ob Savi

Košarkarska žoga NBA
Košarkarska žoga NBA FOTO: Profimedia

"Saj ni res, pa je Luka Dončič je s fundacijo Uresničimo sanje zasavskim VDC-jevcem poslal 'mikice', najbolj vnetima navijačema, Vojku in Toniju, pa Božičkova kapucarja. Hvala, Luka, res si ne le velik športnik, ampak tudi Človek v najboljšem pomenu besede," so zapisali navdušeni zaposleni v Varstveno-delovnem centru Zagorje ob Savi in dodali:

"Takole so nam zapisali iz fundacije:

'Smo v mesecu, ki so ga vedno zaznamovale toplina, prijaznost in bližina. In ker nam je vsem skupaj letošnje leto nastavilo veliko preizkušenj, si v fundaciji Uresničimo sanje želimo, da bi bil vsaj december vsaj približno takšen, kot mora biti. Ustanova Uresničimo sanje je bila sicer ustanovljena na pobudo Luke Dončića, pri ideji pa sta se mu pridružila vrhunski nogometaš Jaka Bijol in olimpijec in hokejist Robert Kristan. Osnovni namen fundacije je pomagati otrokom pri uresničitvi njihovih skritih športnih ambicij, ki jim zaradi finančnih preprek morda nikoli ne bi bile dosegljive. A v tem posebnem času si Luka Dončić želi, da bi vsaj nekoliko zažareli tudi obrazi vaših varovancev, zato bi jim rad podaril izdelke iz svoje kolekcije LD7.'" 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Včeraj, ko sem jim prinesla darila v naše bivalne enote, so bili uporabniki z eno besedo navdušeni. Kar verjeti niso mogli, da se je res Luka Dončič spomnil nanje. Danes za Silvestrovo so rekli, da bodo v bivalni vsi oblekli njegove mikice. Res jim to ogroooomno pomeni. Za vztrajnost in pogum tudi v 2021 ..." nam je zaupala direktorica VDC Zagorje ob Savi, Špela Režun.

To pa je športnik v pravem pomenu besede, kajne?


KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382