Moskisvet.com
Luka Dončić

Šport

Luka Dončić dosegel nov mejnik

M. A.
23. 01. 2019 13.54
0

Po izvrstnih predstavah, ki jih na košarkaškem podu prikazuje Luka Dončić, je jasno, da si njegovi oboževalci želijo videti, kaj mladi zvezdnik počne tudi v zasebnem življenju. Kot kaže, mu prosti čas krajšajo predvsem dekle Anamaria, kužek Hugo Šmeker in računalniška igra Fortnite.

Luka Dončić pa ima poleg vseh uspehov v športu razlog za še eno slavje: na Instagramu mu od včeraj sledi že 2 milijona ljudi. V šali bi lahko rekli, da mu sledi vsa Slovenija, a resnica je seveda drugačna, saj ima mladi as, ki bo konec naslednjega meseca dopolnil šele 20 let, veliko število oboževalcev tudi onkraj luže.

Luki Dončiću na Instagramu sledita že dva milijona ljudi.
Luki Dončiću na Instagramu sledita že dva milijona ljudi. FOTO: POP TV

Luka sicer svoj Instagram vseeno uporablja predvsem v ’službene’ namene. Skorajda vse objavljene fotografije so košarkaško obarvane, z redkimi izjemami, ko se na njih pojavi pomeranec Hugo Šmeker ali dekle Anamaria Goltes. Bolj sproščen je pri objavah ’instastoryjev’; objav, ki izginejo po 24 urah. Tam pogosto objavlja, kako igra priljubljeno računalniško igro Fortnite ali pa kako crklja svojega kužka, ki ima sicer tudi svoj profil @hugosmeker. Tam mu sledi že skoraj 8.000 ljudi.

Luka Dončić: od novinca meseca do Matadorja
Preberi še
Luka Dončić: od novinca meseca do Matadorja
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Čeprav ima dva milijona sledilcev, pa Luka sledi le 563 ljudem. Med njimi se znajdejo znani Slovenci, kot so Borut Pahor, Challe Salle, Ines Erbus in Jan Oblak, sicer pa sledi tudi J.Lo, Davidu Beckhamu in Mattu LeBlancu, ki je zaslovel z vlogo Joeyja v kultni humoristični seriji Prijatelji. Tudi nasploh je očitno oboževalec omenjene serije, saj sledi tudi uradnemu profilu serije. Prijatelje si lahko ogledate tudi vi in to na mah – vsako soboto ob 20.00 na Briu.

Luka Dončić ima sedaj tudi slovenski hit
Preberi še
Luka Dončić ima sedaj tudi slovenski hit
Luka bo naslednji mesec praznoval svoj 20. rojstni dan.
Luka bo naslednji mesec praznoval svoj 20. rojstni dan. FOTO: AP

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 394