Moskisvet.com
Luka Dončić

Novice

Letalska družba ''ponižala'' Dončića in njegovo družino

A.P.
26. 06. 2019 11.16
1

Uslužbenci ene od tujih letalskih družb očitno niso pretirani ljubitelji košarke, sicer bi vedeli kdo je Luka Dončić. Mladenič, ki je nedavno postal zmagovalec v kategoriji novinec leta lige NBA, je bil namreč razočaran nad storitvijo največjega nemškega letalskega prevoznika.

Luka Dončić je le dan po osvojitvi naziva novinca leta v ligi NBA ponovno krenil na pot, za nekaj slabe volje pa je poskrbel letalski prevoznik. ''Še nobena letalska družba z mano ni ravnala tako slabo. Zase in svojo družino sem rezerviral poslovni razred, a Lufthansa tega ni upoštevala. Ne vem zakaj so nas premestili v ekonomski razred in vrnili zgolj 20 odstotkov razlike za poslovni razred. Hvala!'' je sarkastično tvit zaključil Dončić.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Letalska družba se je hitro posula s pepelom, a škoda je bila storjena in uporabniki na Twitterju niso bili nič kaj prizanesljiv do letalskega prevoznika in njene dvoličnosti, saj da je odreagirala zgolj zaradi medijske škode, medtem ko se za ''neznanega'' potnika ne bi zmenila.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Eden izmed uporabnikov pa je lastniku Dallas Mavericsov, Marku Cubanu, predlagal, da družbo preprosto kupi, da do takšnih težav ne bo več prihajalo.

Dončić v Ljubljani kupil vilo za milijon evrov
Preberi še
Dončić v Ljubljani kupil vilo za milijon evrov

''Živjo, Luka. Žal mi je za vašo nedavno izkušnjo. Prosim pošljite nam kodo vaše rezervacije. Alex,'' je pod komentar Luke zapisala nemška letalska družba.

Popularnost Luke Dončića k nam privablja ameriške turiste. Družina iz Dallasa je samo zaradi njega pripotovala v Ljubljano. Zdaj niso navdušeni le nad Luko Magicom, temveč tudi nad našo državo. Več v oddaji Svet ob 18. uri.
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382