Moskisvet.com
Elena Morali - 2

Novice

Lorenzova bivša sporočilo napisala kar na prsi!

N.J.
04. 11. 2015 15.24
18

Kmalu nas čaka prava poslastica tega leta: končni obračun, verjetno najbolj vroč do sedaj – med Jorgejem Lorenzom in Valentinom Rossijem. Odnosi med dirkačema so po zadnji dirki milo rečeno katastrofalni, vsega pa je 'kriv' Marc Marquez, ki je z izzivanjem Rossija na zadnji dirki poskrbel za pravo dramo.

Pred zadnjo dirko v razredu MotoGP v Valencii so se oglasili številni navijači Rossija, Lorenza in Marqueza. Vsak ima svojo 'resnico', kar pa ne spreminja dejstva, da je Rossi, ki se bori za naslov prvaka, v zelo težkem položaju, prav tako pa Lorenzo, ki pa si je z jasnim zavezništvom z Marquezom v boju proti moštvenemu kolegu Rossiju nakopal kar precej sovražnikov.

Ne zamudite zadnje dirke za VN Valencie!
Trening MotoGP v petek, kvalifikacije Moto GP v soboto ter ogrevanje MotoGP in dirke Moto3, Moto2 in MotoGP v nedeljo si oglejte V ŽIVO na VOYO.SI

Nedavno se je oglasilo tudi nekdanje dekle Jorgeja Lorenza, Elena Morali. Če kdo slučajno misli, da navija zanj, se moti. Lepotička je namreč kar na svoje prsi napisala: "Iannone, vrzi ga ven!" in se s tem postavila na stran Valentina Rossija. Seveda je to potrdila še s 'heštegi', kot recimo #iostoconvale (držim z Valetom, op.p.) ipd.

S svojim napisom je pravzaprav pozvala Andreo Iannoneja, naj s steze izrine Lorenza in tako omogoči Rossiju osvojitev naziva prvaka. Rossi bo sicer na zadnji dirki sezone startal z zadnjega mesta.

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497