Moskisvet.com
Christine Baumgartner in Kevin Costner

Novice

Toliko je od njega želela iztržiti bivša, a se bo morala obrisati pod nosom

E.R.
26. 02. 2024 03.00
0

Kevin Costner in njegova nekdanja žena Christine Baumgartner sta od 16. februarja 2024 tudi uradno ločena.

Zakon hollywoodskega igralca Kevina Costnerja in oblikovalke Christine Baumgartner se je uradno končal. Kot izhaja iz sodnih evidenc, se je njun skoraj dve desetletji trajajoč zakon končal v petek, 16. februarja 2024, mediji pa so šele v začetku tega tedna uspeli vpogledati v dokumente ločitvenega postopka na sodišču v Santa Barbari. Nekoč srečni par je svojo zgodbo končal devet mesecev po tem, ko je ona vložila zahtevo za ločitev, poroča AP.

Kevin Costner in Christine sta bila poročena skoraj dve desetletji.
Kevin Costner in Christine sta bila poročena skoraj dve desetletji. FOTO: Profimedia

Po lanskoletnem večmesečnem sporu o višini preživnine je sodnik filmskemu zvezdniku septembra 2023 naložil plačilo 58.000 evrov na mesec za njune tri skupne otroke, dva sinova in hčerko, čeprav je njegova bivša zahtevala približno 162.000 evrov preživnine. 

Costner po ločitvi skočil v objem znane pevke
Preberi še
Costner po ločitvi skočil v objem znane pevke

Tudi zaradi njene odselitve sta se namučila: sprva ni hotela zapustiti skupnega doma, saj je pričakovala, da bo to storil on, čeprav naj bi po predporočni pogodbi dom, v katerem sta živela, ostal njegov. Lansko poletje se je Christine Baumgartner začasno preselila v majhno hišo na družinskem posestvu, ki jo je prej uporabljalo njihovo osebje. Ko je našla primeren nov dom, vilo v prestižnem predelu Santa Barbare, ki se oddaja za približno 32.000 evrov na mesec, se je izselila s posestva nekdanjega moža. 

Bivša žena ni presenečena, da si je že našel novo
Preberi še
Bivša žena ni presenečena, da si je že našel novo

Zdaj že nekdanja zakonca sta se po šestih letih razmerja poročila leta 2004 na njegovem ranču v Koloradu. V dolgem in po prepričanju mnogih srečnem zakonu so se jima rodili 16-letni sin Cayden, 15-letni Hayes Logan ter 13-letna hči Grace Avery.

Kevin Costner z ženo Christine in otroki
Kevin Costner z ženo Christine in otroki FOTO: Profimedia

Danes oba že uživata v objemu novih partnerjev. Christine Baumgartner je našla srečo pri Kevinovem nekdanjem sosedu in nekdanjem prijatelju, 49-letnem finančniku Joshu Connorju. Lani ji je stal ob strani, ko sta se s Costnerjem prepirala glede višine preživnine in ko so njeni odvetniki poskušali najti šibko točko v njuni predporočni pogodbi. Skratka, Josh Connor je Christine in otroke, ki jih ima z bivšim možem, odpeljal na počitnice na Havaje, trdila pa sta, da je šlo le za prijateljski izlet, a Costner je bil vseeno šokiran. V začetku letošnjega leta se je izkazalo, da se je njuno prijateljstvo poglobilo v ljubezen.

Sumil je, da ga bivša vara s sosedom
Preberi še
Sumil je, da ga bivša vara s sosedom

"Srečna je. On je ločen oče in razume, kaj prestaja. Oba obožujeta ocean in življenje na plaži. To je nekaj, kar osrečuje Christine," je za revijo People povedal vir blizu novega para.

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Film s Kevinom Costnerjem na VOYO

Vsi ljubitelji filmskih uspešnic vabljeni na VOYO, kjer si lahko kadarkoli in kjerkoli ogledate dramo J.F.K., v kateri je nastopil tudi Kevin Costner. V njej državni tožilec Jim Garrison začne na lastno pest raziskovati atentat na Kennedyja, ki se je zgodil 22. novembra 1963 v Dallasu, saj uradni izjavi FBI-ja ne verjame. Svoj nos velikokrat vtakne tja, kamor ne sodi, zato trpi tudi njegova družina. 

Film je bil nominiran za osem oskarjev, med drugim tudi za najboljši film.

Kevin Costner
Kevin Costner FOTO: Warner Bros.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: www.gloria.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382