Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Novice

Ločitev ji dobro dene!

N.J.
04. 07. 2014 14.39
12

Pet kilogramov lažja, brez modrčka ... Da, lahko bi rekli, da italijanski starleti Valerii Marini ločitev dobro dene, kajti na plaži, kjer so jo ujeli paparaci, je bila videti seksi kot že dolgo ne.

Plastična italijanska starleta Valeria Marini je po dolgem zatišju lansko leto ponovno začela polniti strani rumenih revij, ko je naznanila, da bo stopila v zakon z Giovannijem Cottonejem. Poroka je bila odmevna, zatem pa je znova sledilo zatišje.

In če so mnogi mislili, da sta se je parček izpred o medijev umaknil, ker sta želela uživati v zasebnosti, je resnica povsem drugačna. Kot kaže, med njima očitno le ni bilo vse tako rožnato. Par je namreč nedavno naznanil, da se ločuje. Valeria je dejala za medije, da njun zakon pravzaprav nikoli splohni začel trajati in da ga nikoli nista znala uživati. Sedaj pa se je oglasil še njen prijatelj Antonio Brosio, ki je za Novella 2000 povedal: "Valeria se počuti zelo slabo in močno trpi. Shujšala je že pet kilogramov."

Da bi zacelila svoje rane, je 'odpotovala' na morje, natančneje v Formentero, kjer so jo v svoje objektive ujeli paparaci. Zagorela, zgoraj brez in seksi kot že dolgo ne, ni dajala vtisa, da bi trpela. Pravzaprav so se mnogi mediji razpisali, da je videti, kakor bi starleta že obrnila stran in načela novo poglavje svojega življenja ter da je bila ločitev (zaenkrat zgolj fizična, ne uradna) točno tisto, kar je potrebovala. A Brosio dodaja: "Kljub njenim temačnim mislim, Valeria ostaja sončna oseba. Rad povem, da je edinstvena, saj je ona edina, ki jo poznam, da je sposobna v enem trenutku jokati, v drugem pa se že iz srca smeji."

Medtem ko Valeria razmišlja o tem, da bi poroko razveljavila pa Giovanni pravi: "Valeria je izjavila, da sva podpisala sporazumno ločitev, a to sploh ni res. Vse si je izmislila. Podlaga za najin razhod je drugačna, vključno z varanjem ..."

 

 

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 394