Moskisvet.com
Ben Affleck in Jennifer Lopez

Novice

Jasno je, ali je za ločitev kriva njegova bivša

E.R.
23. 05. 2024 03.30
0

Vsi govorijo o ločitvi Jennifer Lopez in Bena Afflecka, ob tem pa se pojavljajo različna ugibanja, kakšna vlogo ima pri tem bivša Benova žena – Jennifer Garner.

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Zadnje dni se vsi sprašujejo, kaj se dogaja v zakonu Jennifer Lopez in Bena Afflecka. Nekaj časa je vse nakazovalo, da se ločujeta, potem pa so ju spet videli skupaj.

Fotografi so ju ujeli skupaj v avtomobilu, ko sta jih opazila, pa sta jim celo navdušeno pomahala.
Fotografi so ju ujeli skupaj v avtomobilu, ko sta jih opazila, pa sta jim celo navdušeno pomahala. FOTO: Profimedia

Bena pa so v tem času opazili tudi  v družbi nekdanje soproge Jennifer Garner, s tem pa je sprožil namigovanja, da je morda prav ona razlog za konec zakona slavnega para. 

Ben Affleck in Jennifer Garner
Ben Affleck in Jennifer Garner FOTO: Profimedia

Njena vloga pri ločitvi zakoncev pa je povsem nasprotna! Jennifer Garner naj bi bila v tem kritičnem času namreč zaupnica Jennifer Lopez in v veliko pomoč pri iskanju rešitve svojega zakona, trdijo viri in navajajo, da se je po nasvet k Garnerjevi obrnila, ker je ena redkih ljudi, ki se lahko povsem poistoveti z njeno trenutno stisko.

Se slavna lepotica ločuje? Mož je že pobral šila in kopita ...
Preberi še
Se slavna lepotica ločuje? Mož je že pobral šila in kopita ...

"J.Lo se je Jen zaupala, ker ve, da je ena redkih ljudi na svetu, ki bi razumeli, skozi kaj gre," je vir ekskluzivno povedal za Daily Mail.

''Sama je šla skozi to z istim moškim in čeprav so bile okoliščine precej drugačne, je to še vedno isti moški in oba sta se ukvarjala z nekaterimi povsem enakimi težavami.''

Ujeli so ga na zmenku z bivšo in sedanjo ženo
Preberi še
Ujeli so ga na zmenku z bivšo in sedanjo ženo

 Vir je pojasnil, da želi Garnerjeva, ki je trenutno v razmerju s poslovnežem Johnom Millerjem, pomagati rešiti njun mladi zakon, ker ceni moč, ki jo ima lahko Lopezova v življenju njenega bivšega moža.

John Miller in Jennifer Garner.
John Miller in Jennifer Garner. FOTO: Profimedia

''Odšla je v njegovo hišo, da bi se z njim pogovorila o tem, da bi ju poskušala obdržati skupaj," navaja vir. "J.Lo je Jen večkrat povedala, kako zelo jo cenijo v vseh njunih življenjih. Je ena redkih žensk, ki lahko stopijo v stik z Benom in mu preprečijo, da bi spet zapadel v svojo odvisnost (alkoholizem).''

Namesto da bi snemala filme, slavna lepotica raje kida gnoj
Preberi še
Namesto da bi snemala filme, slavna lepotica raje kida gnoj

 Govorice o njuni ločitvi je dodatno podžgal prihod Jennifer Lopez na premiero njenega novega filma "Atlas" brez Bena Afflecka. Pred tem so njega ga fotografirali brez poročnega prstana na obisku pri nekdanji ženi Jennifer Garner. Kasneje si je prstan sicer znova nadel, vsi pa so v pričakovanju, da vidijo, za koliko časa.

Na VOYO si lahko ogledate misteriozni triler Ni je več (Gone Girl) in kriminalko Drzna igra (Runner Runner), v katerih je Ben Affleck nastopil v glavni vlogi.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: showbuzz.dnevnik.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 470