Moskisvet.com
Tanja Postruznik Koren

Novice

Ljubezen po domače teče peti krog: lov na prijave odprt

A.P.
19. 05. 2020 15.19
0

Jeseni se na male zaslone vrača šov Ljubezen po domače, ko bomo lahko spremljali ljubezenske dogodivščine udeležencev 4. sezone. Že zdaj pa imate tisti ljubezni željni priložnost, da se prijavite za 5. sezono prijubljenega resničnostnega šova, ki je spisal že številne srečne romantične zgodbe.

Jesen bo letos v barvah ljubezni, saj se na POP TV vrača oddaja Ljubezen po domače. V svoji četrti izdaji boste lahko spoznali nove kmete in kmetice, ki bodo skozi priljubljen šov skušali najti ljubezen svojega življenja.

4. sezona resničostne oddaje Ljubezen po domače na POP TV prihaja jeseni.
4. sezona resničostne oddaje Ljubezen po domače na POP TV prihaja jeseni. FOTO:

Čeprav se zdi, da je sorodno dušo lahko najti, pa je to daleč od resnice. Pomlad je, kar pomeni ljubezen v zraku, a marsikdo le nemočno opazuje srečne pare in sanja, da bo nekoč tudi sam na njihovem mestu. Ste ljubezen iskali že povsod, pa je še niste našli? Zdaj je idealna priložnost, da skušate svojega srčnega izbranca oz. izbranko poiskati prek oddaje, saj se takšna priložnost ne pojavi vsak dan.

Lov na prijave za peto sezono je odprt.
Lov na prijave za peto sezono je odprt. FOTO: POP TV

Če na svojo usodno ljubezen niste naleteli na ulici, v lokalu, na fakulteti, v službi, prek aplikacije za zmenkarije, ... vas morda čaka v resničnostni oddaji, ki je ''kriva'' že za ničkoliko srečnih ljubezenskih zgodb. Med drugim sta po tretji sezoni udeleženca Ana Podobnik in Kaja Hafner svojo ljubezen nadgradila s hčerko Tino, ki bo kmalu dobila družbo. Kmetje in kmetic, snubci in snubke, vsi ljubezni lačni, ki si želite s pomočjo oddaje Ljubezen po domače poiskali partnerja, se lahko na šov prijavite TU. Prijavite lahko sebe ali koga drugega ali pa kar oba.

Kot voditeljica se vrača Tanja Postružnik Koren.
Kot voditeljica se vrača Tanja Postružnik Koren. FOTO: POP TV
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376