Moskisvet.com
Ljubezen po domače

Novice

Umrla udeleženka šova Ljubezen po domače

M.S.
15. 12. 2023 13.00
0

Za vedno se je poslovila Esmeraldo Rupnik, ki se je spomnimo iz šova Ljubezen po domače.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Esmeralde Rupnik se spomnimo iz četrte sezone resničnostnega šova Ljubezen po domače, v katerem je bila kandidatka Franca Jarca.

Esmeralda Rupnik je nastopila v 4. sezoni šova Ljubezen po domače.
Esmeralda Rupnik je nastopila v 4. sezoni šova Ljubezen po domače. FOTO: POP TV
Tak je Schumacher danes: 'Ni več Michael, kot smo ga poznali', trdi Jean Todt
Preberi še
Tak je Schumacher danes: 'Ni več Michael, kot smo ga poznali', trdi Jean Todt

Esmeraldino življenje ni bilo lahko, saj je imela težke življenjske preizkušnje, pretekli teden pa jo je zabolelo v prsnem košu in je bila posledično prepeljana v bolnišnico. Še dva dni nazaj je sporočila, da je doma, da počiva in se ne sme naprezati in stresirati, potem ko naj bi prejela žilno opornico, poroča njena.si. Ko je bila preteklo noč prepeljana h zdravniku, je najprej izgubila zavest, nato pa umrla.

To je skrivnostna izbranka Dejana Vunjaka, ki mu je rodila sina
Preberi še
To je skrivnostna izbranka Dejana Vunjaka, ki mu je rodila sina

60-letna Esmeralda je pred leti izgubila mamo, s katero sta bili močno povezani. Potem ko je ostala sama, je med drugim težko finančno shajala skozi mesece.Esmeraldino stanje je bilo že v šovu na trenutke slabo. ''Dopoldne sem se normalno počutila in z Joži sva se smejali kot nori. Naenkrat pa sem ostala brez sape in sem padla v nezavest. Potem sem bruhala. Joži se spozna na te zadeve in je rekla, da je to zaradi jeter. Jaz nimam žolčnika, so mi ga že dolgo nazaj odstranili. Malo sem prišla k sebi, ampak sem ta dan, ves dan, ležala v postelji. Joži me je poskušala spraviti v dobro voljo, malo ji je uspelo, ampak sem vso noč komaj čakala, da povem novico, da se ne počutim dobro in da bi rada šla domov. Najprej zdravje, potem pa vse ostalo." Ko je prišla domov, je bil njen zdravnik odsoten, in ker se je stanje umirilo, je šlo življenje, kot je dejala "normalno naprej". Iz šova se je poslovila zaradi slabega počutja.

Porejen ''Joey'' prvič v javnosti po smrti prijatelja, oboževalci se bojijo za njegovo zdravje
Preberi še
Porejen ''Joey'' prvič v javnosti po smrti prijatelja, oboževalci se bojijo za njegovo zdravje

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 390