Moskisvet.com
Seks turizem Tajska - 3

Novice

Ljubezen – kaj je že to?!

Moškisvet.com
12. 12. 2014 08.40
2

Ženske nam zelo rade očitajo, da jih s svojimi dejanji pogosto ponižujemo. Nekatere zagrizene feministke nas primerjajo celo s teroristi in nas obtožujejo kulturnega seksizma, čeprav v bistvu sploh ne vem točno, kaj to pomeni. Mislijo morda na moške fantazije o seksu z eksotičnimi ženskami? Je to morda prepovedano? Taki pač smo. Fantaziramo o prelestnih Azijkah ali Afričankah z bujnimi oblinami, pa kaj?

Seks turizem Tajska - 3
Seks turizem Tajska - 3 FOTO: YouTube

V moških predstavah imajo ženske rok trajanja omejen na čas med njihovim 19. in 33. letom starosti. Potem rožice ovenijo in prvi znaki staranja pričnejo kaziti estetski videz. A tudi ženske v letih so lahko precej privlačne, sploh tiste, ki glave nimajo samo za okras in shranjevanje slame. A take so redke kot diamanti in če bi moški čakali na to, bi bili še danes devičniki. Zato ni čudno, da se veliko moških poslužuje 'seks turizma' na Tajskem. Eden izmed njih ima v majhni vasici na severu države vedeževalca, ki je istočasno tudi njegov svetovalec za življenje. Če se mene vpraša, je čudak, da verjame v take oslarije, a baje da mu je model pred leti natančno napovedal prihodnost in od takrat se ga drži kot pijanec plota. No, k temu zagotovo pripomore tudi izgovor, da gre malo pogledat seksi Tajke in pa dejstvo, da za napovedovanje prihodnosti plača vsega 3,40 evra. Džabe.

Ker se me vse življenje drži smola, me je nekako prepričal, da sem tudi sam zbral denar, odpotoval na Tajsko in obiskal tega velecenjenega vrača. Čakalnica (ali kakor koli bi že rekli pajzlu iz blata in slame) je bila nabito polna. A še huje kot to je bilo spoznanje, da čakalnico in ordinacijo ločuje samo nekaj palminih listov, kar pomeni, da so vsi lahko poslušali o težavah tistega, ki ga je vrač obravnaval. Ko sem se 'udobno' namestil na improviziran stol, sem slišal, kako vrač neki ženski svetuje, kaj mora storiti, da ji bo mož še naprej zvest. Ima namreč občutek, da sedaj, ko se je postarala, ni več videti tako atraktivno in bi mož zato lahko hitro skočil čez plot ali ji celo strahopetno pobegnil z drugo. Po moji oceni je revež glede na njen videz ravno takrat pakiral kovčke in je njeno odsotnost izkoristil za pobeg.

Seks turizem Tajska - 4
Seks turizem Tajska - 4 FOTO: YouTube

Nato pa mi je pogled odtaval v kot, kjer je sedela mladenka s prečudovitim (beri velikim) oprsjem. Ker sem ves čas nepremično zijal v njene joške, nisem niti opazil, da se mi smehlja. A kaj, ko sem se zavedal, da si tako lepe in mlade ženske pač ne morem privoščiti. Prej ali slej bo namreč spoznala svojo tržno vrednost, sicer pa tujke tako ali tako nikoli več ne bi vzel pod streho. Iz sanjarjenj o tem, kaj bi ji počel, me je zdramil vrač in me povabil v svojo kvazi ordinacijo. Svoje ime sem napisal na listek in ga skupaj z denarjem vrgel v skledo. Nisem se še dobro usedel, ko je vrač že začel okrog mene mahati z neko vrvico, ki je bila na drugi strani povezana s podobo Bude in naj bi predstavljala neposredno povezavo z onostranstvom.

Najprej sem vrača povprašal o napovedi glede financ. Ne glede na se v življenju pri denarju vse začne in konča. Kot iz topa je izstrelil, da bodo naslednja tri leta težka, nato pa bom dobil resnično veliko denarja. Super! Tri leta življenja v revščini. Zakaj že naj bi me to pomirilo? Na srečo me je vrač takoj pomiril, da bom imel za počitnice vendarle vedno dovolj. Torej ne bo ravno kaotično. S tem bom zagotovo lahko živel. Nato sem povprašal o zdravju in pogovor o tem je bil zelo kratek. Sem zdrav in dočakal bom najmanj 84 let. Perfektno!

Seks turizem Tajska - 2
Seks turizem Tajska - 2 FOTO: YouTube
Pri zadnjem vprašanju mi je bilo nekoliko nerodno, saj je najin pogovor lahko slišala vsa čakalnica. Zanimalo me je, kdaj bom spoznal žensko, ki me bo ljubila in ne bo samo strošek v hiši. Več nisem uspel izustiti. Želel sem namreč še poudariti, da naj bi imela nekoliko večje oprsje in naj ne bi bila prestara. Ljudje v čakalnici so se začeli smejati, sam pa sem se na tistem stolu počutil skorajda malo depresivnega. Debela ženska, ki je spraševala o možnosti pobega svojega moža, mi je zaklicala, da bi lahko imel njo. Čakalnica je začela od smeha pokati po šivih. Vrača pa sem pošteno zmedel in je potreboval kar nekaj časa, da je iz onostranstva prenesel odgovor. In ta je bil uničujoč. Povedal mi je, da v preostanku svojega življenja ne bom našel prave ljubezni, ker enostavno ni mogoče spremeniti mojega karakterja. Katastrofa!

Tik preden sem se poslovil, mi je vrač dejal še, da so vse ženske na svetu enake, zato naj se veselim, da bom ostal sam. Model, a si ti padel na glavo? Daj mi potem vsaj toliko cvenka, da se bom lahko zabaval s kupljenimi mladenkami. Ko sem zapuščal čakalnico, je v kotu sedel nek moški, si brisal solze ter vztrajno dvigoval pesti. Aha, še en ubog nepriljubljen prasec, kakršen sem sam. Zagotovo ima enake težave in že sluti, kakšni bodo odgovori. Še dobro, da je imel vsaj na moj račun nekaj zabave. A ni mi bilo mar. Potreboval sem cigareto. Nujno! Nič denarja, nič ljubezni, veliko zdravja! To je kratek in natančen povzetek moje prihodnosti. Nato sem se spomnil, da me nekdo vseeno nestrpno čaka doma in bo zagotovo vesel mojega prihoda: moja psička. Sam pri sebi sem si dejal: bodi pogumen, lahko bi se končalo še veliko slabše.

Seks turizem Tajska - 1
Seks turizem Tajska - 1 FOTO: YouTube

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497