Moskisvet.com
Ljubezen z dronom

Novice

Ljubezen je v zraku: v času karantene neznanko na zmenek povabil z dronom

A.P.
28. 03. 2020 06.00
1

Pomlad je. Ljubezen je v zraku. Prišel je tisti del leta, ko hormoni vzplamtijo in se prižge mnogo zaljubljenosti. Žal hormoni ne vedo, da razsaja koronavirus in moramo se izogibati družabnim stikom (t. i. social distancing), a to ni ustavilo nekega moškega, da ne bi povabil ogledanega dekleta na zmenek. Treba se je bilo le znajti ...

Zgodba gre na kratko takole. Fotograf iz Brooklyna (New York) po imenu Jeremy Cohen je skozi okno svojega stanovanja zagledal dekle, ki v daljavi poplesava na strehi. Ko ji je pomahal in mu je pomahala nazaj, se je odločil, da pride z njo v stik, ne da bi kršil pravila karantene. Zato je vzel svoj dron, pisalo in papir, na katerega je izpisal svojo telefonsko številko in jo prilepil na brezpilotni letalnik. Po več dneh samoizolacije je hrepenel po družbi, ideja o dronu in telefonski številki pa se mu je sicer porodila že prej. Ker ni želel kršiti pravil glede družbenih stikov, je dekle na zmenek povabil na inovativen način.

Dekle – gre za Tori Cignarella – si je številko izpisalo in uro kasneje je Jeremy dobil njeno sporočilo. Ta je usodno soboto na strehi začela plesati po naključju. ''V tisti smeri je bilo veliko ljudi, zato sem začela migati. Rada namreč nasmejem sebe in druge.'' Cohen je mislil, da snema TikTok video, a temu ni bilo tako. Kot pravi, je skušala posnemati ples iz filma Srednješolski muzikal (High School Musical) ''We're All In This Together''.

Nesmrtni stoletnik: rojen v času pandemije španske gripe, zdaj premagal koronavirus
Preberi še
Nesmrtni stoletnik: rojen v času pandemije španske gripe, zdaj premagal koronavirus

Dekle je kasneje pristalo na virtualni zmenek – sedela sta za ločenima mizama, vsak na svoji lokaciji in komunicirala prek video klica. In kako je šlo? ''Dobro, a ne bom razkrila podrobnosti,'' je bila skrivnostna Cignarellijeva, medtem ko je nepoboljšljivi romantik Cohen dejal, da vedno raje poizkusi, kot da se sprašuje, kaj bi bilo, če bi ...

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382