Moskisvet.com
Taisha Marie - 6

Novice

Lepotička, zaradi katere je Balotelli znova v središču pozornosti

N.J.
09. 10. 2015 10.46
41

Življenje slavnega nogometaša Maria Balotellija na glavo znova postavlja lepotička. Tokrat ne Raffaella Fico, s katero ima otroka in s katero sta v javnosti prala umazano perilo. Pa tudi nekdanje dekle, belgijska lepotička Fanny Neguesha ali celo britanska oboževalka, frizerka Emma Dalton, s katero je Fanny prevaral, ne. Tokrat je v ospredju zvezdnica twerkanja Taisha Marie.

Zadnje dni so italijanski mediji namigovali, da se je Balotellijevo srce ogrelo za 'ritasto' Taisho Marie, zvezdo twerkanja. A kot kaže, Super Mariu te govorice niso niti približno všeč. In to je dal svetovni javnosti vedeti tudi preko Twitter profila, kjer je zapisal, naj ga nikoli več ne povezujejo s takšnimi dekleti.

 

Taisha velja za kraljico twerkanja, plesa, pri katerem je v ospredju predvsem zadnja plat deklet. Na spletu Taisha objavlja veliko provokativnih fotografij, na katerih je pogosto pomanjkljivo oblečena, v spodnjem perilu in nastavljena v seksi poze. Taisha je Balotellijeva velika oboževalka in tu so pravzaprav tudi vzklile vse te govorice o tem, da naj bi se Taisha in nogometni as srečevala.

Balotelli sicer že nekaj časa nima dekleta. Nazadnje je bil zaročen s Fanny Neguesha, a sta se zaradi njegovega domnevnega skakanja čez plot razšla. Že spor z Raffaello Fico, s katero ima celo otroka, deklico, ki jo je za svojo priznal komaj po testu očetovstva, ki je potrdil Raffaelline trditve, ga je močno obremenjeval. Igralec italijanskega Milana je tako zdaj govorice zatrl že v kali.

KOMENTARJI (41)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497