Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Novice

Novinarko med poročanjem poljubil in končal v priporu

A.P.
04. 04. 2020 06.00
3

Novinarji, ki se oglašajo živo na javnih krajih, so izpostavljeni naključnim mimoidočim in marsikateri izrabi priložnost, da se pojavi v kadru. Velikokrat gre za nedolžne šale in iskanje pozornosti, a nek moški v belgijskem mestu Antwerp je šel v času pandemije koronavirusa predaleč. Sprva se je belgijski novinarki Everly Boone zgolj približal, nato pa jo poljubil. Ta poljub si bo zagotovo zapomnil za vedno, o svojem nespametnem dejanju pa bo lahko razmišljal na hladnem.

Belgijska novinarka televizijske hiše VTM Nieuws Evelyn Boone je med poročanjem o koronavirusu iz mesta Antwerp naletela na neljubo presenečenje. Mimo je prišel neznan moški, ki se je sprva postavil ob njo in se začel smejati v kamero, ko ga je rahlo presenečena Evelyn opazila, pa je prijazno odzdravil. Sledilo je nepričakovano, saj je moški novinarko poljubil, ta pa je kljub temu ostala zbrana in profesionalna.

Seksistična opazka na račun privlačne novinarke povzročila pravi mali vihar
Preberi še
Seksistična opazka na račun privlačne novinarke povzročila pravi mali vihar

Javnost je bila nad dejanjem neznanca ogorčena, posebej v času pandemije koronavirusa, ko se je priporočljivo izogibati telesnim stikom. Zoper nespametnega moškega je bila kmalu podana ovadba in so ga medtem že prijeli. Kar bi se v normalnih časih verjetno končalo pri javni graji, se je v teh nenavadnih časih s priporom. Kakšna bo končna kazen za moškega, bo odločilo sodišče.

Za to učiteljico ponoreli vsi srbski očetje
Preberi še
Za to učiteljico ponoreli vsi srbski očetje

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 369