Moskisvet.com
Leonardo DiCaprio

Novice

Letos bo praznoval abrahama, še prej pa želi storiti to

E.R.
24. 03. 2024 02.00
0

Leonardo DiCaprio bo letos v novembru dopolnil 50 let, priznal pa je, da si želi pred tem storiti samo še eno stvar.

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Leonardo DiCaprio je razkril en cilj, ki ga želi letos doseči pred svojim 50. rojstnim dnem, ki ga bo praznoval 11. novembra. V intervjuju za Good Morning America je filmski zvezdnik delil svoj odgovor, s katerim je marsikoga presenetil.

Po dolgem času ga je objela ženska, ki ni njegova mati
Preberi še
Po dolgem času ga je objela ženska, ki ni njegova mati

''Veš kaj? Samo še en film,'' je rekel hollywoodski igralec in dodal: ''Samo še en film želim posneti.''

Na začetku intervjuja sta se Leonardo in voditelj Chris čudila hitrosti, s katero bežijo leta, na kar mu je voditelj rekel: "Ti imaš kar že 49 let. Kako za vraga se je to zgodilo?''

 

''Nimam pojma,'' je v smehu odgovoril Leonardo DiCaprio.

Marsikdo, tako kot voditelj, ne more verjeti, da ima Leonardo že kar 49 let, saj se marsikomu ob omembi njegovega imena najprej prikaže slika mladeniča iz filma Titanik, ki ga je izstrelil med zvezde.

Ta slavna lepotica se pred kamero sleče brez težav
Preberi še
Ta slavna lepotica se pred kamero sleče brez težav

Marsikoga pa je ob njegovem odgovoru tudi zaskrbelo, saj je zvenel tako, kot da po 50. letu ne namerava več snemati filmov.

A na veselje mnogih se to ne bo zgodilo. Leonardo si enostavno želi samo nadaljevati v svojem ritmu, saj glede na to, da vsako leto posname nov film, je Leova želja samo ta, da bi ohranil trend in tako do svojega 50. leta v biografijo nanizal še eno filmsko uspešnico. 

Pustimo se presenetiti.

Seksi lepotičke, ki jih je omrežil Leonardo DiCaprio
Preberi še
Seksi lepotičke, ki jih je omrežil Leonardo DiCaprio

Do takrat bo minilo še kar nekaj časa, vabljeni pa, da to nedeljo, 24. marca, ob 20.00 preklopite na Kanal A, saj bo na sporedu akcijski triler Krvavi diamant (Blood Diamond), v katerem je Leonardo DiCaprio nastopil v glavni vlogi.

V njem spremljamo Solomona Vandya, miroljubnega družinskega človeka, ki živi v vasici v Sierra Leone in upa na boljšo prihodnost za svojega sina. Ko izbruhne državljanska vojna, v njegovo vas pridrvijo uporniki, ki prebivalce ugrabijo in pobijejo. Solomona ločijo od družine in ga pošljejo na prisilno delo v rudnike diamantov, ki financirajo trgovanje z orožjem. Tam nekega dne najde ogromen in neprecenljiv diamant, ki ga skrije in pozneje zakoplje. Nedolgo zatem oblasti izvedejo racijo, v kateri je ujet tudi Solomon, ki se tako znajde v zaporu skupaj s plačancem in tihotapcem Dannyjem Archerjem. Ta obljubi, da mu bo v zameno za diamant pomagal poiskati družino. Pri tem se obrne na ameriško novinarko Maddy Brown, ki v zameno za pomoč od Archerja zahteva informacije o pranju umazanih diamantov.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: showbuzz.dnevnik.hr


Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382