Moskisvet.com
Dick Van Dyke

Novice

Legendarnega igralca mimoidoči rešil iz gorečega avtomobila

M.Č.
21. 08. 2013 08.48
0

Verjetno se mnogi med vami še spomnite nanizanke Diagnoza umor in glavnega igralca iz nje. Sivolasi Dick Van Dyke, ki je danes star že 87 let, je navduševal v svoji dolgoletni filmski in televizijski karieri bi lahko pred nekaj dnevi doživel tragični konec.

Dick Van Dyke
Dick Van Dyke FOTO: Reuters

Iz za zdaj še nepojasnjenega razloga je na Los Angeleški avtocesti zagorel Jaguar igralca Dicka Van Dyka. K sreči se je za igralca vse dobro končalo, saj je bil v bližini naključni mimoidoči, ki ga je rešil.

Moški po imenu Jason Pennington je med vožnjo na avtocesti zagledal goreči avtomobil. Za TMZ je povedal, da je v avtomobilu opazil starejšega moškega, ki se je sklanjal nad volan, zato je nemudoma ustavil, pohitel do njega in ga brez pomisleka izvlekel.

Legendarni igralec je bil nekoliko zmeden, vendar ni potreboval medicinske pomoči. Da je z njim vse v redu, je na Twitterju potrdila še njegova 41-letna žena Arlene Silver.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400