Moskisvet.com
Eva

Novice

Ujeli so jo v objemu drugega!

S.C.
05. 11. 2012 11.30
0

Zvezdnica, ki jo najbolj poznamo po vlogi v Razočaranih gospodinjah, ne izgublja časa. Le teden dni po koncu zveze z igralcem ameriškega nogometa so jo že ujeli v objemu novega ljubimca.

Pred nekaj dnevi je v medijih odjeknila novica, da sta se dokončno razšla lepa igralka Eva Longoria ter igralec ameriškega nogometa Mark Sanchez. Človek bi pomislil, da bo 'razočarana gospodinja' potrebovala nekaj časa, da se 'pobere' in zaceli zlomljeno srce, toda očitno ga je že prebolela, saj so jo že ujeli v objemu novega ljubimca igralca Wilmerja Valderrame. “Sem popolnoma svobodna, lahko se dobivam s komer koli želim. Pogosto menjam fante, pa kaj!“ odgovarja Eva na očitke ameriških tabloidov, ki so se razpisali o novem parčku, ki si je izmenjaval nežnosti v nekem gledališču v Los Angelesu. Sicer sta gledala predstavo, a po besedah očividcev sta se ves čas držala za roke ter se poljubljala. Očitno dosedanje propadle zveze lepi igralki niso vzele vero v ljubezen, kar je tudi prav.

Eva
Eva FOTO:

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382