Moskisvet.com
Le kakšno bitje je naplavila reka? - 3

Novice

Kakšno grozljivo bitje je naplavila reka?

M. J.
27. 07. 2012 11.30
30

Newyorška fotografinja Denise Ginley je med hojo ob obali reke East River naletela na neobičajno bitje, ki ga je reka naplavila pod Brooklynski most.

"Sprva sem pomislila, da je z mosta padel kakšen pes, toda ko sem se približala, sem spoznala, da to ni pes," je dejala Denise. Po prvotnem šoku je le zbrala pogum in se približala neobičajnemu bitju, da bi ga lahko fotografirala.

Le kakšno bitje je naplavila reka? - 1
Le kakšno bitje je naplavila reka? - 1 FOTO: YouTube
Po pričevanju Denise je imelo bitje sivo kožo, ki je bila na nekaterih mestih modrikasta, zelena in rdeča, obraz pa naj bi bil podoben rakunovemu. Ko je zgodba prišla v javnost, so lokalne oblasti dejale, da gre za običajno svinjo, ki je bila pred tem termično obdelana. Toda očividci so skeptični. "Če je nekdo pripravil svinjo, zakaj je ni vsaj malo pojedel. Kdo skuha celo svinjo in jo nato vrže v reko?" se sprašuje Denise.
Le kakšno bitje je naplavila reka? - 2
Le kakšno bitje je naplavila reka? - 2 FOTO: YouTube

Po nekaterih ameriških portalih pa so že začele krožiti zgodbe o newyorški pošasti, ki niti najmanj ne spominja na svinjo, kot trdijo oblasti. Skeptike pri tem najbolj moti videz glave, nog in repa bitja, ki ga je East River naplavila na obalo.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (30)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 390