Moskisvet.com
3

Novice

Le kaj je pod mizo počela njegova roka?!

J.V.
25. 04. 2014 15.09
43

Srbska pevka Dara Bubamara vedno znova najde nove način kako šokirati javnost. Njene obline so se že večkrat znašle v središču pozornosti, no, tokrat pa je šla pevka še korak dlje.

1
1 FOTO:
Na otvoritvi televizije Grand se je Dara Bubamara pojavila v še eni za njo zelo značilnih prekratkih oblek in v njej ves večer v stilu Sharon Stone širila noge, da so vsi lahko videli njene spodnje hlačke. Na svečani proslavi je srbski pevki družbo delal prijatelj Nenad, ki mu je bila sicer poročena Dara v seksi obleki sodeč po fotografijah tako zelo všeč, da ni mogel umakniti rok od nje. Njeno obleko je vlekel toliko časa, da jo je imela nad koleni, njegovi prsti pa se niso ustavili pri tem.

Paparac je seveda vse njune vroče igrice, ki so se odvijale kar za mizo in sredi večerje ujel s svojim fotoaparatom, Dara pa ni bila prav nič navdušena, ko ge je zalotila pri fotografiranju. Da pevka ostaja zvesta svojemu modnemu stilu pa dokazuje njeno bujno oprsje, ki ga je obleka le komajda prekrivala. Le kaj si bo o fotografijah mislil njen mož Milan?

2
2 FOTO:
3
3 FOTO:

 

KOMENTARJI (43)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497