Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Novice

Lastnik nagnal predsednika vlade: ''Dol z moje trate!''

A.P.
04. 06. 2020 13.06
0

Avstralskega premiera Scotta Morrisona, ki je pred četico novinarjev dajal izjavo, je med oddajanjem v živo prekinil zaskrbljeni lastnik ter prvega moža Avstralije in druščino pozval, da se umaknejo s sveže posajene trave.

''Deset tisoč Avstralcev ...'' začne avstralski premier Scott Morrison, potem pa ga prekine glas v ozadju. Moški se je pritožil nad dejstvom, da zbrani stojijo na njegovem posestvu. Morrison se je na motenje posesti odzval zelo profesionalno in zadevo rešil gladko, saj se je nemudoma opravičil in ugodil prošnji lastnika, na posesti katerega so stale novinarske ekipe in tacale po njegovi sveže posejani trati.

Trump mrtvo hladni Melanii naročil naj se nasmehne, ona pa je storila tole ...
Preberi še
Trump mrtvo hladni Melanii naročil naj se nasmehne, ona pa je storila tole ...

''Se lahko prosim umaknete s trave,'' izpred vhoda slišimo lastnika parcele. ''Seveda,'' odrne Morrison. Medtem ko je prvi politik Avstralije odreagiral hitro, se novinarji sprva niso umaknili dovolj, zato je moški dodal: ''Hej! To sem ravno na novo posejal!'' Nato sta Morrison in neimenovani moški en drugemu pokazala dvignjen palec in zadeva je bila rešena.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Resnica za plakatom, ki ''visi'' že 27 let
Preberi še
Resnica za plakatom, ki ''visi'' že 27 let

Posnetek, ki je v hipu obkrožil svet, prihaja iz predmestja Googong, ki leži v zvezni državi Novi Južni Wales, kjer je Morrison novinarjem razlagal o 688 milijonov avstralskih dolarjev (pribl. 425 milijonov evrov) vredni vladni podpori za gradnjo in obnovo domov ter finančni spodbudi za gospodinjstva, ki se odločijo za gradnjo ali renovacijo, vse v želji, da bi ponovno zagnali gospodarstvo, ki ga je prizadela pandemija koronavirusa. Avstralija je sicer med državami, ki so bile, kar se tiče obolelih, med najmanj prizadetimi.

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376