Moskisvet.com
Lado Bizovičar

Novice

Lado Bizovičar iskreno: 'Če ne bi bil na Talentih ...'

M. A.
26. 10. 2018 08.07
1

Pred nami je še zadnja avdicijska oddaja 7. sezone šova Slovenija ima talent, v kateri smo spoznali nove zanimive talente in njihove zgodbe.

Številnim talent, s katerim so se predstavili žirantom, predstavlja hobi, veselje ali neizpolnjene sanje, Slovenija ima talent pa je korak bliže uresničitvi teh sanj. Vedno pa je treba imeti tudi rezervo, zato smo žiranta oddaje, Branka Čakarmiša in Lada Bizovičarja, vprašali, kaj bi delala, če ne bi bila v medijih.

Ne zamudite zadnje avdicijske oddaje 7. sezone šova Slovenija ima talent to nedeljo, 28. oktobra, ob 20.00 na POP TV.

Branko nam je zaupal, da bi bil fizioterapevt, Lado pa je v svojem stilu hudomušno odvrnil, da ne bi delal ničesar. Čeprav se pogosto ne strinjata, pa sta oba potrdila, da zgolj talent ni dovolj. 'Obvezno moraš imeti vizijo svojega napredka, vztrajnost, poleg tega pa ogromno vaditi,' je povedal Lado, Branko pa je izpostavil voljo in disciplino: 'Talent brez trdega dela ni vreden skoraj nič. Talent je namreč šele osnova, s katero lahko dosežemo cilje v življenju. Do njih pa ne moremo priti brez dela in discipline. Kdor tega ne razume, ne more razviti svojih potencialov.'

Lado in Branko se strinjata, da talent ni dovolj.
Lado in Branko se strinjata, da talent ni dovolj. FOTO: POP TV


Poleg zanimivih talentov, ki smo jih prejšnje nedelje spoznali na POP TV, pa je moral Branko na koncu vsake oddaje pokazati poseben talent: kako odpeljati svoj avto, saj je bil v prvem tednu polepljen z rumenimi in roza samolepilnimi listki, v naslednjem tednu bi se s snemanja oddaje lahko zlahka odpeljal naravnost na rave zabavo, saj je bil avto posprejan z roza barvo, oblečen v roza krzno s tigrastimi in z zebrastimi vzorci in perjem, na strehi pa ga je čakala ogromna gorila. V tretjem tednu je kazalo, da težav ne bo, a se je med vožnjo izkazalo, da se v avtu skriva Enes Kurtović, v četrti avdicijski oddaji pa so mu skozi avto postavili mlaj. Si kdo sploh upa napovedati, kaj se bo zgodilo tokrat?

Enesa Kurtovića povabili v Tunizijo
Preberi še
Enesa Kurtovića povabili v Tunizijo
Pot domov za Branka v tej sezoni ni bila lahka.
Pot domov za Branka v tej sezoni ni bila lahka. FOTO: POP TV

Ne zamudite zadnje avdicijske oddaje šova Slovenija ima talent v nedeljo ob 20.00 na POP TV. Zamujene epizode vas čakajo na VOYO.

Po tretji avdicijski oddaji je Branka v avtu presenetil Enes Kurtović.
Po tretji avdicijski oddaji je Branka v avtu presenetil Enes Kurtović. FOTO: POP TV

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497