Moskisvet.com
Ksenijo naj bi krava brcnila v roko.

Novice

Ksenija Kranjec bežala pred 'ponorelo' kravo

M. A.
26. 09. 2018 07.50
0

Letošnja kmetija je res sodobna in tekmovalcem nudi udobje, kakršnega na Kmetiji do zdaj niso poznali, a nekatere stvari vendarle ostajajo iste. Le kakšna bi bila kmetija brez krav?!

Razvpita Ksenija Kranjec, ki je nase dodobra opozorila že pred tremi leti, ko je vstopila v hišo Big Brother, tudi na Kmetiji skrbi, da ni dolgčas. Ksenija, ki čas na posestvu najraje preživlja v družbi svojega psa Snoopyja, pa je sinoči bežala pred kravo. 

"Živali ne moreš zaupati, če je ne poznaš," je povedala in še dodatno pobesnela, ko se sotekmovalci niso strinjali z njo in so se ji zgolj smejali. "Ni to pes, da bi se prosto sprehajal, to je le krava! Nismo mi živali, da se pasemo s kravami! Vse krave je treba zaklati!" je besnela Ksenija, ki je med drugim trdila, da jo je krava brcnila v roko. Več si oglejte v videu.

Nik Triler (Kmetija): takšne zavrnitve pa še ne!

Težave s kravo pa je imel tudi 18-letni Ljubljančan Nik Triler, ki je že pred prihodom na posestvo povedal, da je 'mestni otrok' in da izkušenj s kmetijo nima. Med prvo molžo se je predvsem pritoževal, da krava smrdi, tudi preveč blizu ji ni želel iti, a je bil kljub vsemu odločen: "Prišel sem z nogometnega igrišča, ne morem takoj krave molsti! Se pa bom navadil tudi tega!"

18-letni Nik se pripravlja na učenje molže.
18-letni Nik se pripravlja na učenje molže. FOTO: POP TV

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382