Moskisvet.com
Ksenija Kranjec - 4

Novice

Ksenija zdaj toči solze

N.J.
25. 03. 2015 13.18
123

Ksenija Kranjec je v šovu Big Brither večkrat poskrbela za dvig temperature s svojimi izjavami in obnašanjem. Med drugim je Ksenija, ki je prva izpadla iz šova, priznala, da bi za dober denar delala kot striptizeta.

Med Ksenijo in Markom je v šovu Big Brother preskočila iskrica, predala sta se strastem. Ksenija očitno Marka še vedno pridno spremlja, saj je na svojen FB profilu zapisala: "Ko vidim in poslušam Markota, ki govori, kako me pogreša, se mi srce para!! Ampak Marko, "just keep swimming , just keep swimming ", nedaj se mali! Razturaj!! Še za mene zraven! Hura za Markota, hura se za Žiga in Didi."

Blokirali so jo?

Ksenija pa gre nekomu očitno močno v nos. Nekdo jo je očitno prijavil na Facebooku in blokirali so ji račun. Na svojem profilu je zapisala: "Nekdo me je vztrajno prijavljal na FBju in se mi je začasno zaprl .. Nič zato, bomo poštimali, sedaj pa bo aktualen ta huraaaa Vaša Big Brotherka vas ma rada". Ja, nevoščljivost je številnim očitno v krvi ... Vsekakor ji želimo vse najboljše v prihodnje, naj izkoristi svojo lepoto in nas še malo razveseli ...

Rada bi služila z lepoto

V intervjuju za naš portal je Ksenija dejala, da si želi, dokler je mlada in lepa, izkoristiti svoje prednosti in zaslužiti na ta račun kolikor lahko. "Bila bi striptizeta, če bi našla klub, kjer je dobro plačano," je razkrila. "Dokler lahko na lepoti zaslužim, bom. Kaj naj za mašino? Tam bom po 50. Nikoli nisem bila tega prisiljena delati, ko pa mi bodo v eni gostilni rekli tukaj ne moreš delat, pa v drugi, pa v tretji, takrat pa si bom rekla, da je čas, da začnem kaj drugega delat." Ko bo čas, si bo tako "snela nohte in šla delat za tekoči trak, če bo treba."

NE ZAMUDI! Spremljaj stanovalce in dogajanje v hiši 24/7 na VOYO! Klikni tukaj: Bigbrother.si !

Slekla bi se tudi za moško revijo, pleše kot go-go plesalka, dela pa, kot je med drugim priznala, tudi kot escort dekle. "Lahko bi imela petke v šoli, pa bi še vedno plesala kot go go plesalka," je povedala Ksenija že v času bivanja v hiši Big Brother in dodala, da obiskuje tudi fitnes, malce potrenira, nato pa odide v dvorano na 'štango', kjer se najbolje razgiba.

Spremljevalka elitnih gospodov

"Imam svoj nivo in se znam obnašati eliti primerno, saj sem spremljevalka elitnih gospodov," je med drugim javno priznala, nam pa pojasnila, da ima vseeno svoje meje in dlje od slačenja ne bi šla. Vseeno se je spustila v spolni odnos pred kamerami in se ne obremenjuje s kritikami. Kot pravi, je za domače zmagovalka v vseh pogledih.

 

 

KOMENTARJI (123)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382