Moskisvet.com
Ksenija in Marko

Novice

Ksenija seksala z Markom: Tako se je odzvala njena babica!

N.J.
23. 03. 2015 15.40
113

Simpatična 23-letnica nima dlake na jeziku, živi, kot ji paše in se ne obremenjuje z drugimi. Je nasmejana, pozitivna, prijazna, brez zadržkov in uživa velikansko podporo domačih. Kdo je pravzaprav Ksenija, ki je prva zapustila hišo Big Brother? Spregovorila je o seksu z Markom, o odnosu s Tomažem in drugih najbolj intimnih občutkih, njena babica pa je menda že nakupila vse revije, v katerih se je pojavila!

Ksenija - 1
Ksenija - 1 FOTO: POP TV
Izpad iz šova te je presenetil, to smo lahko opazili vsi pred malimi ekrani. Kakšni so bili tvoji občutki ob razglasitvi?

Res me je presenetilo, vse nas. Zunaj in stanovalce not. Po eni strani sem bila vesela, da bom videla družino, ampak potem, ko je minila oddaja, pa sem bila razočarana in sem si želela, da bi lahko še malo ostala not.

NE ZAMUDI! Spremljaj stanovalce in dogajanje v hiši 24/7 na bigbrother.si !
Kako je priti domov, kakšni so odzivi prijateljev in družine? Si že pogledala oddaje?

(Smeh) Vse sem že pogledala. Odzivi so bili fenomenalni, pozitivni. Slabih komentarjev sploh ne vidim, družina je vesela. Čeprav so me presenetili. Najprej so sami napovedali, da bom že po 14 dneh zunaj, potem pa so mi rekli, da škoda, da zakaj sem že doma, da bi lahko še malo ostala ...

V šovu si pokazala trenutne občutke, nisi imela zadržkov glede izražanja čustev. Si takšna tudi v resničnem življenju?

To je bilo za pričakovati. Bila sem izolirana, brez družine, potem pa še naloga ... Zunaj nimam razloga, da bi bila taka, ker se z vsemi razumem in imam fajn. Tam pa je drugačen pritisk, Tomaž ... Joj.

Ksenija Kranjec - 12
Ksenija Kranjec - 12 FOTO: osebni arhiv
Tomaž je igral vlogo vodje elite. Kako težko je bilo tisti čas zdržati, čeprav si vedela, da je le del igre?

Vedela sem, da je igra, ampak mislim, da je pretiraval. To igro bi lahko igral na tisoč in en način, ampak mislim, da je preveč resno vzel, da mu je bilo všeč, da se je lahko spravljal nad nas. Dobila sem občutek, da še nikoli v življenju ni imel priložnost nobenega terorizirat in je to izkoristil v tej igri.

Igra je igra, a moraš vseeno biti spoštljiv do drugih. Takrat (prepir glede Černobila, op. p.), mi je počilo in ... nisem se mu opravičila.

Najlepši in najgrši spomin na bivanje v hiši Big Brother?

Najlepši so spomini na druženje, rada imam sostanovalce ... grdega spomina ni. Morda mi je bilo malce težko, ker sem imela že od samega začetka same naloge in nobenega privilegija. In mi je žal, da nisem prišla še kakšen teden dlje, da bi tudi jaz izkusila kakšen privilegij, prišla na svoj račun, s kakšno fajn nalogo, se pokazala.

Bi storila kaj drugače, če bi lahko še enkrat vstopila v hišo?

Ravnala bi enako.

Zdi se, da gledalci hrepenijo po seksu v šovu, a vseeno so te izločili. Zakaj misliš, da so se tako odločili?

Ne vem, zakaj so ljudje sploh glasovali zame ... Big Brother je nenazadnje šov in mora se dogajati, biti mora kot neka napeta nadaljevanka, ne pa kot 'samostan'. Moraš pokazati čustva, ker če si ves čas nevtralen, se mi zdi nezanimivo ...

Je bila igra pod rjuhami morda taktična poteza ali gre za resnična čustva?

(smeh) Ne vem, no ... Marko je mlad fant. (smeh) Ampak ko si 24 ur z nekom zaprt, se prebudijo neka čustva, občutki. Kaj pa vem, malo igranja, malo zares ... Stiskati se z nekom je lepo. Mogoče sva oba uporabila malo taktike (smeh).

Ksenija in Marko
Ksenija in Marko FOTO: POP TV
Nenazadnje si že v opisu zapisala, da se utegne kaj takega zgoditi, če bo sostanovalec širokih ramen, temen, z belimi zobmi ...

Hahaha ... Ni ravno temen, je pa vseeno luškan. Malo je bilo taktično, verjetno z obeh strani, sicer pa ... Zakaj pa ne. Simpatičen fant je. Ves čas je bil pozoren, se ukvarjal z mano, zobe mi je umival, obrvi pulil, me masiral ... Dogajalo se je veliko. (smeh)

Meniš, da se lahko vajin odnos razvija tudi zunaj hiše Big Brother?

Ne vem, ker je res zelo mlad. Bomo videli, ko pride ven, ampak mislim, da bo imel veliko oboževalk, da bom jaz tista kolegica in lep spomin. Verjetno bova ostala prijatelja in to je to. Mogoče bova pa tudi izkoristila za en dober seks brez kamere (smeh).

Povedala si že, da golota zate ni noben tabu, povečala si si prsi ... Bi se morda slekla za moško revijo, če bi ti ponudili?

Seveda, bi. Takoj bi sprejela.

Kaj na to pravijo domači?

Ja, smejijo se mi. Že od samega začetka vedo, da sem samosvoja in samostojna. Pravijo mi, naj pokažem, kar imam, dokler sem mlada in lepa. Naj to izkoristim. Malo me boli zaradi očeta ... ampak je tudi on rekel: »Ksenija, spremeniti te ne morem. Lepo sem te vzgojil, ne drogiraš se, ne delaš nič slabega, nisi hinavska. Nimaš zadržkov in to je to.«

Ksenija Kranjec - 2
Ksenija Kranjec - 2 FOTO: osebni arhiv

Strinja se s fotografiranjem, go-go plesom, bolj daleč pa se ne bom spustila. Je pa rekel oče, da dokler sem kulturna, služim denar in nisem odvisna od njega, čeprav mi veliko pomaga, nima kaj. In on in sestra in mama, oma ... Babica je kupila vse revije, v katerih sem bila. Podpira me kljub svojim letom, res sem presenečena.

Kaj pa babica pravi na tvoj seks pred celo Slovenijo?

Ponosna je name. V bistvu so doma že sami pričakovali nekaj takega. Rekla sem jim, da bom naredila šov, kakorkoli že, pa naj mi ne zamerijo. Ko sem šla v šov, sva se z atijem uro pa pol pogovarjala po telefonu, od Slovenj Gradca do Ljubljane, pa je rekel le, naj ravnam po pameti, ko sem prišla domov, pa je bil vesel: »To, zmagala si, briga te!«. Ja, odzivi so bili z vseh strani fenomenalni.

Kakšni so tvoji načrti za prihodnost?

Zaenkrat upam na kakšno novo priložnost. Zaenkrat dobivam nove ponudbe za delo hostese, delo v trgovini ... upam, da se bo kaj dobrega razvilo iz tega in da se mi bo ponudila še kakšna nova priložnost.

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (113)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382