Moskisvet.com
Kate Middleton in kraljica Elizabeta II.

Novice

To si je o Kate Middleton v resnici mislila kraljica Elizabeta

E.R.
14. 08. 2024 04.41
0

Hitro je spoznala, kakšna je v resnici.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Že od začetka odnosa med Kate Middleton in kraljico Elizabeto II. niso oblikovale le dolžnosti in protokoli kraljeve družine, ampak se je kljub temu med njima rodila globoka čustvena vez.

Na dan so prišle podrobnosti o zdravljenju Kate Middleton
Preberi še
Na dan so prišle podrobnosti o zdravljenju Kate Middleton

Javnost je pozorno ugotavljala, da je meščanka Kate postala pomembna oseba v kraljevi družini, še posebej zato, ker je že od začetka uživala zavidljivo naklonjenost javnosti, njen odnos s kraljico pa je hitro vzbudil veliko zanimanja. Vse je namreč zanimalo, kaj si pokojna kraljica misli o današnji valižanski princesi.

Družinski prijatelj je razkril trenutno stanje Kate Middleton
Preberi še
Družinski prijatelj je razkril trenutno stanje Kate Middleton

Ko je Kate leta 2011 poročila princa Williama in vstopila v kraljevo družino, se je soočila s težko nalogo. Prilagoditi se je namreč morala življenju v soju žarometov. V tem obdobju se je odnos med njo in kraljico Elizabeto II. gradil na profesionalen način in kraljica je Kate videla kot bodočo novo članico družine, ki se bo dobro znašla v vlogi, ki jo čaka. Z leti je njun odnos rastel in se razvil v nekaj veliko globljega.

Kraljica Elizabeta in Kate Middleton
Kraljica Elizabeta in Kate Middleton FOTO: Reuters

Po mnenju poznavalcev je pokojna kraljica Kate začela izkazovati posebno zaupanje, trdijo pa tudi, da je bil njun odnos topel ter poln skrbi in zaupanja, marsikoga pa je spominjal na odnos med babico in vnukinjo.

Kraljica je imela Kate za osebo, ki deli njene vrednote in načela, a je sposobna graditi svojo pot znotraj kraljeve družine, piše Glossy.

Nenavadna dejstva o kraljici Elizabeti II.
Preberi še
Nenavadna dejstva o kraljici Elizabeti II.

Kate je s svojimi dejanji in odnosom do vloge bodoče kraljice kraljici pokazala, da je zanesljiv in zvest član družine. Med različnimi javnimi in zasebnimi dogodki sta razvili edinstveno vez, ki je presegla zgolj profesionalen odnos.

"Kraljica je začela zaupati Kate. Mislim, da najprej ni zaupala nikomur, ker vsi igrajo isto predstavo, v kateri podpirajo kraljico. Toda pri Kate in kraljici je šlo še globlje od tega, obstajala je resnična naklonjenost. Mislim, da je kraljica videla njeno moč, in videla, da je skrbna oseba, ki se neverjetno posveča tudi svojim dolžnostim," je za Daily Mail povedala Ingrid Seward, kraljeva strokovnjakinja in urednica revije Majesty.

Vsi rekordi kraljice Elizabete II
Preberi še
Vsi rekordi kraljice Elizabete II

Kraljica je podpirala Kate v njenih prvih dneh v kraljevi družini, ji dajala nasvete in podporo, da se je uspešno prilagodila svoji novi vlogi.

Kate pa je izrazila svoje občudovanje nad kraljico. V izjavah za medije je poudarila, da kraljica z majhnimi gestami izkazuje skrben odnos do nje in njenih otrok. Njun odnos je obogatil medsebojno spoštovanje in razumevanje, kar je pripomoglo h krepitvi vezi med njima.

Vroče novice iz sveta slavnih

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Več o aktualnem dogajanju v kraljevih družinah lahko kadar koli preberete tudi na portalu Zadovoljna.si pod rubriko Kraljevo!

Vabljeni pa tudi na VOYO, kjer si lahko kjer koli in kadar koli ogledate izjemno zanimive dokumentarne serije in filme, ki poglobljeno prikazujejo dogajanje na britanskem kraljevem dvoru. Med drugim so vam na voljo Princ Harry: IntervjuAngleški dvor: spopad z medijiDiana: 7 dni, ki so pretresli svetCharles in Diana: Resnica o njuni poroki in Thomas Markle: Moja zgodba.

Nekoč jo je ljubil britanski kralj, zdaj je poročena s kmetom
Preberi še
Nekoč jo je ljubil britanski kralj, zdaj je poročena s kmetom

Vir: story.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 630