Moskisvet.com
Kralj Karel III.

Novice

Kralj Karel III. utrpel hude posledice kemoterapije

E.R.
16. 05. 2024 02.30
0

Britanski kralj je iskreno spregovoril o tem, kakšne posledice mu je pustila kemoterapija.

V ponedeljek je kralj Karel III. s sinom princem Williamom obiskal Center vojaškega letalstva v Hampshiru, kjer se je srečal z veteranom britanske vojske Aaronom Mapplebeckom. Vojaški vetera nprav tako boleha za rakom, v skupnem pogovoru pa mu je kralj priznal, da je zaradi kemoterapije izgubil čut za okus, poroča Daily Mail.

To je zaznamovalo prvo leto vladavine britanskega kralja
Preberi še
To je zaznamovalo prvo leto vladavine britanskega kralja

Iz Buckinghamske palače so sicer že v začetku februarja sporočili, da britanski monarh boleha za rakom, a še danes niso razkrili, za katero vrsto raka gre.

"Njegovo veličanstvo se je odločilo deliti svojo diagnozo, da prepreči špekulacije in v upanju, da bo pomagalo pri razumevanju javnosti za vse tiste po svetu, ki jih je prizadel rak," so takrat zapisali.

Diagnosticirali so mu raka, to pa ni njegova edina zdravstvena težava
Preberi še
Diagnosticirali so mu raka, to pa ni njegova edina zdravstvena težava

Več o aktualnem dogajanju v kraljevih družinah lahko kadar koli preberete tudi na portalu Zadovoljna.si, pod rubriko Kraljevo!

Vabljeni pa tudi na VOYO, kjer si lahko kjer koli in kadar koli ogledate izjemno zanimive dokumentarne serije in filme, ki poglobljeno prikazujejo dogajanje na britanskem kraljevem dvoru. Med drugim so vam na voljo Princ Harry: IntervjuAngleški dvor: spopad z medijiDiana: 7 dni, ki so pretresli svetCharles in Diana: Resnica o njuni poroki in Thomas Markle: Moja zgodba.

Poglejte si nove britanske bankovce s podobo kralja Karla III.
Preberi še
Poglejte si nove britanske bankovce s podobo kralja Karla III.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 479