Moskisvet.com
Psihiatri, odgovorni za Anatolija, so dramatično spremenili svoje predhodno mnenje, da so 52-letnika 'ozdravili'.

Novice

Kradel trupla deklet in jih spreminjal v mumije

M.K.
04. 03. 2019 08.19
2

Ruski zdravniki se trenutno trudijo preprečiti izpust 52-letnega zgodovinarja Anatolija Moskvina, ki je kradel in mumificiral trupla deklet in jih nato spreminjal v 'lutke'.

Psihiatri, odgovorni za Anatolija, so dramatično spremenili svoje predhodno mnenje, da so 52-letnika 'ozdravili'. Lani so zdravniki priporočili njegov izpust iz psihiatrične bolnišnice, a zdaj želijo, da ostane v ustanovi za nedoločen čas.

Poročilo ruskih lokalnih oblasti pa navaja, da sodišče ni izdalo nobene nove sodne odredbe in da lahko Moskvin kadarkoli zakoraka na svobodo. Sodba, ki ga je zadržala v psihiatrični bolnišnici, se je iztekla decembra, kar je pri starših njegovih žrtev vzbudilo mnogo zgražanja.

Lani so zdravniki priporočili njegov izpust iz psihiatrične bolnišnice, a zdaj želijo, da ostane v ustanovi za nedoločen čas.
Lani so zdravniki priporočili njegov izpust iz psihiatrične bolnišnice, a zdaj želijo, da ostane v ustanovi za nedoločen čas. FOTO: Profimedia

Psihiatri, ki Moskvina redno nadzirajo, so ta teden na sodišču poročali, da je njegovo mentalno stanje nazadovalo. Pred priprtjem leta 2011 je kradljivec posmrtnih ostankov pokojna dekleta oblačil v dolge nogavice, dekliške obleke in škornje do kolen. Med njihova rebra je zatikal glasbene skrinjice in obeležil rojstne dneve svojih žrtev z 'zabavami' v svoji spalnici.

Poročilo ruskih lokalnih oblasti pa navaja, da sodišče ni izdalo nobene nove sodne odredbe in da lahko Moskvin kadarkoli zakoraka na svobodo.
Poročilo ruskih lokalnih oblasti pa navaja, da sodišče ni izdalo nobene nove sodne odredbe in da lahko Moskvin kadarkoli zakoraka na svobodo. FOTO: Profimedia

Moskvin je detektivom, ki so v njegovem stanovanju našli krvavo zbirko trupel, dejal, naj jih ne zakopljejo pregloboko, saj jih bo sam znova odkopal, ko bo prišel na prostost. Zgroženim staršem pa je razložil, da je njihove hčere pripeljal k sebi domov, da jih ogreje, saj naj bi jih v mrzli zemlji zeblo.

Sodba, ki ga je zadržala v psihiatrični bolnišnici, se je iztekla decembra, kar je pri starših njegovih žrtev vzbudilo mnogo zgražanja.
Sodba, ki ga je zadržala v psihiatrični bolnišnici, se je iztekla decembra, kar je pri starših njegovih žrtev vzbudilo mnogo zgražanja. FOTO: Profimedia
Psihiatri, ki Moskvina redno nadzirajo, so ta teden na sodišču poročali, da je njegovo mentalno stanje nazadovalo.
Psihiatri, ki Moskvina redno nadzirajo, so ta teden na sodišču poročali, da je njegovo mentalno stanje nazadovalo. FOTO: Profimedia
Pred priprtjem leta 2011 je kradljivec posmrtnih ostankov pokojna dekleta oblačil v dolge nogavice, dekliške obleke in škornje do kolen.
Pred priprtjem leta 2011 je kradljivec posmrtnih ostankov pokojna dekleta oblačil v dolge nogavice, dekliške obleke in škornje do kolen. FOTO: Profimedia
Med njihova rebra je zatikal glasbene skrinjice in obeležil rojstne dneve svojih žrtev z 'zabavami' v svoji spalnici.
Med njihova rebra je zatikal glasbene skrinjice in obeležil rojstne dneve svojih žrtev z 'zabavami' v svoji spalnici. FOTO: Profimedia
Moskvin je detektivom, ki so v njegovem stanovanju našli krvavo zbirko trupel, dejal, naj jih ne zakopljejo pregloboko, saj jih bo sam znova odkopal, ko bo prišel na prostost.
Moskvin je detektivom, ki so v njegovem stanovanju našli krvavo zbirko trupel, dejal, naj jih ne zakopljejo pregloboko, saj jih bo sam znova odkopal, ko bo prišel na prostost. FOTO: Profimedia
Zgroženim staršem je razložil, da je njihove hčere pripeljal k sebi domov, da jih ogreje, saj naj bi jih v mrzli zemlji zeblo.
Zgroženim staršem je razložil, da je njihove hčere pripeljal k sebi domov, da jih ogreje, saj naj bi jih v mrzli zemlji zeblo. FOTO: Profimedia

 

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497