Moskisvet.com
Baba pijana, rit prodana - 14

Novice

Ko pod vplivom alkohola popustijo vse moralne zavore ...

S.C.
03. 04. 2015 09.45
6

Pred kratkim se je v enem izmed barov v Palm Beachu na Floridi zgodil nenavaden incident. Neka ženska je gostom v zameno za denar ponujala oralni seks, zato so zaposleni poklicali policijo. A tu se ’štorija’ šele dobro začne …

Baba pijana, rit prodana - 14
Baba pijana, rit prodana - 14 FOTO: Profimedia

Ženske so po kakšnem kozarčku ali dveh rujnega včasih celo prav simpatične, ko se jim razveže jezik in jim malce popustijo zavore, a kaj, ko je meja med sprejemljivim in neprimernim obnašanjem zelo tanka. Saj poznate tisti rek ’baba pijana, rit prodana’, ki pravzaprav niti ni iz trte zvit!?! Da lahko ženski pod vplivom substanc popustijo popolnoma vse moralne zavore, dokazuje tudi incident, ki se je nedavno zgodil na Floridi. Osebje nekega lokala v Palm Beachu je poklicalo policijo, saj je vidno okajena ženska strankam ponujala oralni seks v zameno za denar. Možje v modrem so prišli na ’kraj zločina’ in ugotovili, da gre za 23-letno Beatrize Carrion-Moore. Ko so jo hoteli pridržati, je pobesnela in se začela na vse pretege upirati, med drugim je enega izmed policistov večkrat brcnila v mednožje. S skupnimi močmi so jo le uspeli ’naložiti’ v policijski avto, a med vožnjo še vedno ni dala miru. Tokrat je drugega policista skušala na vsak način prepričati, naj jo izpusti, v zameno pa mu je ponudila oralni seks. Do ’akcije’ seveda ni prišlo, so pa mladenko pridržali in jo po nekaj dneh v zameno za varščino v višini 6.000 dolarjev (5.526 evrov) izpustili.

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382