Moskisvet.com
Jason Barnum - 1

Novice

Kot iz pekla: to je najbolj bizaren kriminalec na svetu!

N.J.
09. 01. 2015 14.35
49

Osumljen je povezav z neonacionalističnimi organizacijami v ZDA, precej pozornosti pa vzbuja s svojo strašljivo podobo. Tetovirana polovica obraza, oko in napis 'bolečina' na roki namreč večini poženejo strah po kosteh.

39-letni Jason Barnum si je v ZDA prislužil naziv Terminator, predvsem zaradi bizarno potetovirane beločnice desnega očesa. Kriminalca, ki velja za enega najbolj bizarnih in strašnih na svetu, čaka 22 let zapora zaradi poskusa umora, kraje in številnih drugih prekrškov.

Med drugim je priznal, da je vdiral v hiše, kradel avtomobile, da bi zbral denar za heroin, v neki situaciji pa je streljal na policista.

Barnum se je, ko se je prvič pojavil na sojenju, nenadzorovano zibal, občasno pa z obrazom udarjal v mikrofon. Policisti verjamejo, da je bil v času streljanja pod vlivom drog.

'Terminator' je tik pred aretacijo na svojem Facebook profilu objavil fotografijo, na kateri je videti tetovažo na njegovi roki, in sicer gre za besedo 'pain' (bolečina, op. p.). Pristojne oblasti ga preiskujejo še zaradi morebitnih povezav z neonacionalističnimi organizacijami v ZDA.
 

KOMENTARJI (49)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382