Moskisvet.com
košarkarica

Novice

Košarkarica takole provocira

N.J.
14. 10. 2015 08.03
31

Srbska košarkarica Milica Dabović je z objavo izzivalne fotografije pritegnila pozornost marsikatergea moškega – in ženske. Objavila je fotografijo, na kateri razkazuje svoj 'sixpack'.

košarkarica
košarkarica FOTO: Instagram

Kmalu za tem, ko je oznanila, da je zaljubljena v moškega, ki naj bi mu bilo ime Simon, je objavila še fotografijo, na kateri je pokazala, kako – očitno – najraje preživljata skupen čas. Milica razgaljena leži na njem, z rokami prekriva prsi, v centru pozornosti pa so – njeni ubijalski trebušnjaki!

»Ženska je srečna toliko, kolikor si želi biti srečna. Vsi smo imeli že težke trenutke, dneve, minute v svojem življenju, če ne bi, ne bi bili to, kar smo. Toda sreča je lepa le, dokler se čaka nanjo. Leta so me naučila, da moram biti potrpežljiva, čeprav sem po naravi vse prej kot to,« je zapisala poleg objavljene fotografije in dodala: »Verjela sem, da vse pride ob svojem času in da se morajo kocke pač sestaviti.« Kot pravi, je bila že velikokrat razočarana, a kar je ne ubije, jo krepi. »Verjamem v ljubezen, vedno sem in vedno bom. Življenje mi je nekaj prijateljev vzelo, nato pa mi podarilo nekaj novih, boljših, plemenitejših, iskrenejših, dobrih, srečnih in zaljubljenih. Ljubezen je ključna, poganja vse in cel se ji predaš.« Sama menda živi po tem načelu, vrača pa se ji trojno. »Treba je spoznati pravega in pozabiš vse igre, ki si jih do zdaj igral. Zato, dragi moji, ljubite in bodite ljubljeni, iskreni, srečni, zadovoljni, danes je malo takšnih. Prepričana sem, da mi, ki tako živimo, drugače ne znamo, Na to, kaj bodo drugi govorili, se nisem nikoli ozirala. Kar pišejo novinarji, z veseljem preberem. S, hvala ti, ker obstajaš!«

Milica je v Simonu očitno našla ljubezen svojega življenja, in to naznanila vsej širni javnosti. A mnogi besedila verjetno niso niti prebrali, saj so se prej obregnili ob njen izklesan trebuh ...

 

KOMENTARJI (31)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497