Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Novice

Kopalke je popravila in ritko nastavila

N.J.
20. 09. 2012 11.15
9

Poletje se končuje tudi za ameriško lepotičko in igralko italijanskega rodu. Z zaročencem si je privoščila še zadnji morski oddih, njen dopust pa so seveda stalno spremljali tudi paparaci, ki so čakali na priložnost, da ovekovečijo kakšen njen spodrsljaj – in seveda jim je uspelo!

Randi Ingerman, ameriški fotomodel in igralka italijanskega rodu, si je z zaročencem Stefanom, s katerim sta skupaj že dobri dve leti, privoščila še zadnji oddih na morju.

Med čofotanjem so 45-letnici nekoliko ponagajale kopalke, ko si jih je želela popraviti, pa svoje zadnjice ni skrila, temveč jo še bolj razgalila, kar so paparaci takoj fotografirali. Fotografskim objektivom pa Randi ni ušla niti trenutek pozneje, ko se je kobacala na čoln in pri tem še enkrat nastavila svojo ritko.

Čeprav igralka šteje že 45 let, je treba priznati, da ima zavidljive obline, vključno z osupljivim dekoltejem, ki še kako zasenči vsako manjšo nepravilnost, ki bi se utegnila najti na katerem drugem delu njenega telesa.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382