Moskisvet.com
konferenca Kibernetska varnost

Novice

Oglas

Konferenca Informacijska varnost: Zaupanje v človeka in tehnologijo 2023

PR
20. 10. 2023 05.00
0

V svetu nenehnega tehnološkega napredka, ki prinaša številne priložnosti, se pojavljajo tudi nove grožnje, povezane z informacijsko varnostjo. V današnjem digitalnem svetu je varovanje informacij postalo ključnega pomena tako za posameznike kot tudi za države in podjetja.

Vabimo vas, da se nam pridružite na konferenci z naslovom Informacijska varnost: Zaupanje v človeka in tehnologijo 2023, ki bo potekala 8. novembra v kongresnem centru hotela Slovenija v Portorožu.

Glavna tema letošnje konference bo kibernetska varnost.
Glavna tema letošnje konference bo kibernetska varnost. FOTO: Arhiv naročnika

Glavna tema letošnje konference ostaja kibernetska varnost, ki je postala izjemno pomembna v luči številnih incidentov kibernetskih napadov na podjetja in vladne ustanove. Na konferenci bomo obravnavali najnovejše trende, tehnike in rešitve za zaščito informacij ter omrežij. Strokovnjaki iz različnih področij bodo delili svoje izkušnje in vpoglede v reševanje teh izzivov, s ciljem izboljšanja naše sposobnosti za obvladovanje kibernetskih tveganj.

Poleg glavnega programa konference bodo udeleženci imeli priložnost za mreženje in medsebojno izmenjavo izkušenj.

Za več informacij o programu celotne konference obiščite [povezavo].

Konferenco organizirata Fakulteta za varnostne vede Univerze v Mariboru in ISACA.SI

Univerza v Mariboru, Fakulteta za varnostne vede
Univerza v Mariboru, Fakulteta za varnostne vede FOTO: Arhiv naročnika
ISACA.SI
ISACA.SI FOTO: Arhiv naročnika


Naročnika oglasa sta Univerza v Mariboru, Fakulteta za varnostne vede in ISACA.SI.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 325