Moskisvet.com
Barbara in Žiga

Novice

Žiga iz Gostilne, kakršnega ne poznamo!

N.J.
16. 12. 2013 10.55
61

Če je bil Žiga Šinkovec, izpadli tekmovalec iz resničnostnega šova Gostilna išče šefa, še do nedavnega tako skrivnosten glede zasebnega življenja, pa je danes, na dan finalne oddaje, karte razkrilo njegovo dekle. Dekle, ki je ogrelo Žigovo srce je, nekdanja novinarka in umetnica ličenja Barbara Majič.

Barbara je bila tista, ki je Žigovo življenje po izločitvi iz šova naredila bolj sladko.
Barbara je bila tista, ki je Žigovo življenje po izločitvi iz šova naredila bolj sladko. FOTO: osebni arhiv
Žiga Šinkovec, 26-letni Ljubljančan, je bil tretji tekmovalec, ki je izpadel iz šova Gostilna išče šefa. V času, ki ga je preživel v Gostilni, so ga gledalci spoznali kot 'fanta z ostrim jezikom', ki pove vsakomur kar mu gre, brez kakršnega koli zadržka, očitno pa se ni vsem vtisnil v spomin kot takšen. S svojim črnim smislom za humor je namreč osvojil srce 31-letne Barbare Majič, nekdanje novinarke in umetnice ličenja, ki je študirala na Cinema Makeup School. Ta je včeraj na Facebooku namreč objavila fotografijo sebe in 26-letnega kuharja, poleg pa zapisala: "Danes pa na finalno oddajo Gostilna isce šefa ... Moj fant ni osvojil glavne nagrade, je pa osvojil moje srce – feeling loved with Žiga Šinkovec. "

Na vprašanje, kako, da sta se odločila razmerje toliko časa skrivati, Barbara odgovarja: "Odločila sva se zato, ker sva želela biti skupaj vsaj en mesec, preden bi dajala kakršne koli izjave. No, sedaj sva že mesec in pol skupaj. Sicer sva že takrat vedela, da bo to to, vendar sva rekla, da bova raje počakala. Tako, da sva si potem za razkritje zveze izbrala kar datum finalne oddaje." Kot pravi, jo je na Žigi najbolj očaral njegov smisel za humor. "Ko sem ga spremljala preko VOYO, me je najprej očaral njegov smisel za humor! Je izredno duhovit, zabaven, srčen in čustven."

Čeprav se je Žiga zaradi izjav v času, ko je živel v Gostilni, mnogim vtisnil v spomin kot odrezav, pretirano samozavesten in rahlo nadut, pa Barbara zatrjuje, da je v zasebnem življenju drugačen. "Je kar precej drugačen. V oddaji so bile prikazane le njegove najbolj provokativne izjave. Kdor je šov spremljal preko VOYO, pa je spoznal, kakšen je Žiga dejansko. Je zelo čustven in tudi romantičen."

Ker sta skupaj šele mesec in pol, Barbara še ni imela priložnosti preizkusiti veliko njegovih specialitet, so ji pa še posebej pri srcu njegovi tajski rezanci s piščancem, veliko zelenjave in s curry omako.

Za novo leto golobčka še nimata dokončno izdelanega načrta. "Najbrž bova novo leto pričakala v krogu prijateljev, pri nekom doma, kjer ne bodo manjkali dobra večerja, dobro vino ter seveda dobra družba."
 

Barbara in Žiga
Barbara in Žiga FOTO: osebni arhiv

KOMENTARJI (61)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400