Moskisvet.com
Johnny Depp

Novice

Slep kot 'kura', samski in ne pije več

N.J.
20. 06. 2013 12.01
9

Očala z zatemnjenimi stekli so postala praktično njegov zaščitni znak. Vendar pa Johnny Depp priznava, da niso zgolj modni dodatek. V intervjuju za revijo Rolling Stone je 50-letni igralec namreč razkril, da je na levo oko 'slep kot kura' in z očali prikriva slepoto.

Nedavno je bil v reviji Rolling Stone objavljen intervju s filmskim igralcem Johnnyjem Deppom, v katerem je 'pirat s Karibov' pojasnil, zakaj se od doma skorajda nikoli ne odpravi brez sončnih očal. Ta naj ne bi služila le kot modni dodatek, temveč je 50-letnik priznal, da trpi zaradi težav z vidom že od rojstva in zato nosi korekcijska sončna očala. Na levo oko naj bi bil skorajda slep, na desno pa kratkoviden. "Na levo oko sem slep kot kura. Vse je enostavno močno zamegljeno. Nikoli nisem imel 100-odstotnega vid," je dejal.

Pirati s Karibov 4
Pirati s Karibov 4 FOTO:

Snemanja mu predstavljajo izziv

Čeprav se zvezdnik v zasebnem življenju opira na svoja očala, se zadeve močno zapletejo na snemanjih. Med snemanji namreč ne more nositi očal, še posebej ne pri vlogah, kakršne je igral v filmih Edvard Škarje in Pirati s Karibov, kar pomeni, da lahko vidi le nekaj decimetrov pred sabo in nič več. Tako mu hitri in akcije polni prizori predstavljajo ogromen izziv.

Bilo mu je težko

Johnny se je v intervjuju razgovoril tudi o nedavnem razhodu z Vanesso Paradis, s katero sta bila par kar 14 let in s katero imata dva otroka. Povedal je, da razhod ni bil enostaven za nikogar. "Zadnjih nekaj let je bilo zelo pestro. Včasih je biloizjemno težko, a tako je pri ločitvah. Še posebej, če so zraven vpleteni otroci," je priznal in dodal: "Razmerja so izjemno naporna. Še posebej v mojem poklicu, ker sem veliko časa odsoten. Ni ji bilo enostavno. Tudi meni ni bilo. Otrokom pa tudi ne."

Johnny Depp
Johnny Depp FOTO: Reuters

Vendar pa, kot pravi, razhod še ne pomeni, da Vanesse nima več rad. "Ne glede na razlog za ločitev, to ne pomeni, da je nimam več rad. Je mati mojih otrok, vedno se bova poznala do potankosti in vedno bova igrala pomembno vlogo v življenju drug drugega, če ne zaradi drugega, pa zaradi otrok. Od tega lahko oba odneseva le veliko dobrega."

Alkohola ne pije že 18 mesecev

Za razliko od razhoda s Kate Moss, ko se je Johnny od žalosti in razočaranja začel utapljati v alkoholu, je tokrat zadeve izpeljal veliko bolj zrelo. Kot sam pravi, je zadevi dorasel in odločil se je, da bo ravnal tako, da bo otrokom kolikor je le mogoče olajšal ločitev. In taktika se mu je obrestovala, saj sta otroka 'dobro' sprejela novico. "Bila sta zelo razumevajoča in izjemno močna skozi celoten postopek. Dejstvo je, da so otroci na prvem mestu. Ne moreš jih zaščititi, kajti v tem primeru bi jima moral lagati. Morala sva biti odkrita do njiju in jima govoriti zgolj resnico. Zelo pomembno je, da nisva ovinkarila, ampak jima vse pojasnila direktno."

Johnny je tako že 18 mesecev popolnoma trezen. "V preteklosti sem se v kriznih situacijah opijal z vinom in žganimi pijačami, a mi je pijača le škodila. Odkril sem, da s pijačo preveč 'paševa' skupaj. Ko začnem piti, lahko ne neham zelo dolgo, tudi več tednov, brez kakršnega koli razloga." Zato se je odločil s popivanjem prenehati. Kljub temu še vedno ne priznava, da je alkoholik. "Nimam fizične potrebe po alkoholu, kot po drogi. Ni pa alkohol več moje zdravilo, ki mi je pomagalo pomirjati živce v preteklih letih." 

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400