Moskisvet.com
Coco med treningom - 3

Erotika

Njene kopalke je 'pomalicala' ritka ...

U.S.
26. 06. 2013 16.05
50

Žena raperja Ice-T-ja, Coco Austin vedno znova preseneča. In ko smo že mislili, da smo pri njej videli vse, kar je možno videti, je zdaj znova presenetila s serijo fotografij, na katerih nazorno prikazuje, kako skrbi za svojo gromozansko zadnjico.

Coco med treningom - 3
Coco med treningom - 3 FOTO: Facebook
Coco je že pred časom objavila fotografijo, na kateri pleše ob drogu. "Tovrstna vadba vam bo učvrstila trebuh, zadnjico in lepo oblikovala vaše noge, ampak vaje morate izvajate skupaj s trenerjem," je svojim oboževalcem položila na srce ritasta Coco, ki se je zdaj odločila, da skrivnost do popolne postave deli s svojimi oboževalci. Torej, če ste se kdaj spraševali, kako ji uspe ostati v formi, zdaj veste.

Obožuje ples ob drogu

Ples ob drogu je, kot sama pravi, dober za večjo senzualnost in za lepše oblikovano telo. Poleg tega da ga redno trenira, se je zdaj odločila, da se bo vsakodnevno potila še v telovadnici skupaj s svojim trenerjem, ki ji bo pomagal ohraniti zadnjico karseda čvrsto.

Coco
Coco FOTO:
Prisega pa tudi na žogo

Coco zdaj skoraj vsakodnevno objavlja nasvete na svojem Twitter profilu, da pa objave niso preveč suhoparne, ob tem priloži še nekaj fotografij, na katerih nazorno prikazuje njihovo izvedbo. Na eni od fotografij v tesnem topu in kratkih belih hlačkah stoji na žogi in drži ravnotežje, medtem ko se na drugi na žogo naslanja zgolj z nogami, medtem ko so njene roke na tleh. "Nič od tega ne počnite sami doma, to vam svetujem," je še zapisala starleta, ki je v zadnjem času res izgubila nekaj odvečnih kilogramov.

Navdušila tudi sestro

Kot velika zagovornica plesa ob drogu pa je zdaj v ta svojevrsten način vadbe prepričala še svojo mlajšo sestro Kristy in njeno prijateljico Trish. Poglejte, kako se dekleta zvijajo ob drogu in kako ga nenazadnje celo zajahajo. S sestro pa pridno telovadita tudi v telovadnici, kar je razvidno iz njene zadnje objavljene fotografije. Kakor koli že, se mora rezultat vadbe tudi nekje poznati in Coco ga rade pokaže - kje druge kot na plaži v mini bikiniju.

Ritasta Coco se navdušuje nad plesom ob drogu. Za vadbo je navdušila še mlajšo sestro in njeno prijateljico.
Ritasta Coco se navdušuje nad plesom ob drogu. Za vadbo je navdušila še mlajšo sestro in njeno prijateljico. FOTO: Facebook

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (50)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382