Moskisvet.com
Stephanie

Novice

Ko je umrl, se je ukvarjala le še z njegovo spermo!

N.J.
11. 12. 2014 13.58
29

25-letni Cameron Robinett se je v motoristični nesreči tako močno poškodoval, da je podlegel poškodbam. Njegova zaročenka Stephanie Lucas pa je imela, ko je izvedela za nesrečni dogodek, samo en cilj: pridobiti njegovo spermo in zanositi.

Ko je 22-letna Stephanie Lucas iz Tucsona v Arizoni izvedela, da se je njen 25-letni zaročenec Cameron Robinett močno poškodoval v prometni nesreči in je smrt zanj neizogibna, je imela le še en cilj – zanositi. S partnerjem sta si namreč nadvse želela postati starša, 22-letnica pa je bila odločena, da njuno največjo željo uresniči. Ko je umrl, je tako imela le še en dan časa in začela je zbirati denarno pomoč za postopek, s katerim bi Cameronu odvzeli spermo. V pičlem dnevu ji je s pomočjo donacij neznancev uspelo zbrati kar 11.000 dolarjev (cca 8800 evrov).

Stephanie
Stephanie FOTO:

"Močno sva si želela postati starša," je povedala za MailOnline. "Še posebej je bil nad starševstvom navdušen Cameron. Velikokrat je dejal, da ni treba, da se poročiva, da bi imela družino. Resnično si je želel postati očka, zato sem se odločila uresničiti njegovo največjo željo."

Postopek odvzema sperme in oploditve stane nekaj več kot 7000 evrov. "Ko sem izvedela, da je Cameron umrl, se mi je zlomilo srce. A sem takoj vedela, da si želim njegovega otroka in da nimam veliko časa. V nekaj urah sem na spletu objavila prošnjo za pomoč na Go Fund Me, saj sama nisem imela dovolj denarja, da bi si lahko privoščila postopek." Z zbranim denarjem je plačala postopek, Cameronu pa so odvzeli spermo in jo začasno shranili. Na vprašanje, kdaj namerava izpeljati postopek do konca in zanositi s pomočjo umetne oploditve, Stephanie odgovarja, da še ne ve. "Trenutno sem še v fazi žalovanja, a si otroka resnično želim."

 

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (29)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382